Başkan Çavuşoğlu üreticinin yüzünü güldürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çavuşoğlu üreticinin yüzünü güldürüyor
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun söz verdiği kırsal kalkınma destekleri üreticinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Bekilli ve Sarayköy ilçesine makine ekipman desteği verdi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu tarım ve hayvancılıkta söz verdiği destek projelerini yerine getirmeye devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Bekillili hayvan yetiştiricilerin ihtiyacı olan küçükbaş hayvan yıkama makinası ile Sarayköylü üreticilerin kullanacağı katı gübre dağıtım römorku hibe etti. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı personeli söz konusu destekleri Bekilli ve Sarayköy ilçesine teslimini yaptı. Küçükbaş hayvan yıkama makinası tesliminde konuşan Bekilli Belediye Başkanı Önder Demir, çiftçi ve hayvan üreticilerinin sorunlarını gidermek için çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Küçükbaş hayvan yıkama makinası almayı biz de planlıyorduk. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun bu desteği bizi çok memnun etti. Planladığımız projeyi bir an önce gerçekleştirmiş olduk. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. Bekillili hayvan üreticisi Hasan Ali Koyuncu ise, söz konusu destek için Başkan Çavuşoğlu ve Başkan Demir’e teşekkür ederek hayırlı olmasını diledi.

 

Tam bir çiftçi dostu

 

Sarayköy ilçesinde düzenlenen katı gübre dağıtım römorku tesliminde açıklama yapan Sarayköy Belediye Başkanı Mehmet Salih Konya, Başkan Çavuşoğlu’nun tam bir çiftçi dostu olduğunu vurguladı. Başkan Çavuşoğlu’nun gerek sahada yaptığı yardım gerekse ekipman desteklerini gördüklerini işaret eden Konya, “Katı gübre dağıtım römorku hem çiftçimiz hem de hayvancılarımız için çok faydalı bir araç. Başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun görevde olduğu sürece kırsal kalkınmaya vereceği destekleri hiç esirgemeyeceğini biliyorum.Bu destekler için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir’e 13 kardeş şehirÖnceki Haber

Büyükşehir’e 13 kardeş şehir

Cam kenarına bırakılan kırıntılar, kuşlar için yeme dönüştüSonraki Haber

Cam kenarına bırakılan kırıntılar, kuşla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!