Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, mahalle gezilerine Dodurga mahallesi ile devam etti.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, mahalle gezilerine Dodurga mahallesi ile devam etti.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan “Genç yaşlı demeden her kesimden vatandaşlarımızın beklentilerine ve güvenine layık olmak için çalışıyor, tüm halkımızı sevgi ve saygı ile kucaklamaya devam ediyorum” dedi.

Vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını, başkan yardımcısı Hüseyin Erdem ve teknik personellerle birlikte yerinde incelemeye devam eden Başkan Şevkan “Mahallelerimizi ve kent merkezimizi mahalle mahalle, sokak sokak gezmeye devam ediyoruz. Sorunlar varsa bunları anında ve yerinde tespit edip, çözüm bulma şansımız daha hızlı oluyor. Başkan Yardımcımız  ve belediyemizin teknik personelleriyle birlikte  değerli halkımızın taleplerini, sıkıntılarını birlikte tespit ediyor, birlikte çözüm önerileri buluyoruz. Bizleri samimiyetle ve ilgiyle karşılayan vatandaşlarıma teşekkür ediyorum’’dedi.

 “VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ ÖNCELİKLİ AMACIMIZDIR”

Hizmetlerin yapılmasında muhtarlarla yapılan iş birliğine ve mahalle sakinlerinin taleplerine önem verdiklerini belirten Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan “Mahallelerimizi plan ve program dâhilinde gezmeye devam ediyoruz.  Şahsım ve ekip arkadaşlarım gece gündüz sahadayız. Sokakları gezerken vatandaşlarımızın bizden ne beklediğini, nasıl değişiklikler istediğini daha net görüyoruz. Onlarla sohbet etme şansı yakalıyoruz. Bazı sorunların çözümüne yönelik belediye olarak bizim tek başımıza yapamayacağımız işler var. Bunlar için kurumlar arası iş birliği gerekiyor.

Bu işbirliğimiz sayesinde ilgili kurumlarında hizmetlerine katkı sağlayarak vatandaşlarımızın taleplerini en yetkili merciden ilgili kurumlara iletmiş oluyoruz. Acıpayam’ımızda göreve geldiğimiz andan itibaren uzun bir yol aldık. Girmedik mahalle girmedik sokak ve cadde bırakmıyoruz. Çalışmalarımız halen devam ediyor. Getirdiğimiz bu hizmetler onları mutlu ettiği gibi bizleri de daha çok hizmet yapmamız konusunda heyecanlandırıyor. İlçe merkezimiz ve mahallelerimiz özlediği hizmetlere bizim belediyeciliğimizle kavuşacak ve kavuşmaya da devam edecek '' dedi.

Dodurga mahalle muhtarı İlhan Aksoy ve vatandaşlar, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir DESKİ'nin sondaj hamlesi sürüyorÖnceki Haber

Büyükşehir DESKİ'nin sondaj hamlesi sürü...

Aracına yaptırdığı gizli bölmede onlarca tarihi eser çıktıSonraki Haber

Aracına yaptırdığı gizli bölmede onlarca...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!