Başkan Zolan, minik öğrencilere röportaj verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Zolan, minik öğrencilere röportaj verdi
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Ayşe Mürüvvet Başer İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini kabul etti. Başkan Zolan, öğrencilerin hazırladığı Göveçlik Mavera isimli dergi için röportaj verdi.
 Ayşe Mürüvvet Başer İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Şevval Aktürk, Furkan Yıldız ve Fatma Özkan, Okul Müdürü Mehmet Ali Vural, öğretmenleri Fevzi Öner ve Hatice Altuğ’la birlikte Başkan Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Okul Müdürü Vural, 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı’nda Göveçlik Mavera Dergisini çıkarmaya başladıklarını belirterek, derginin 2. sayısı için öğrencilerin fotoğraf ve röportaj istediklerini söyledi.
Öğrenciler de dergide yayınlanmak üzere sorularını Başkan Osman Zolan'a yöneltti.

Öğrencilerin merak ettiği konular ise belediyenin; kültür, sanat, eğitim ve belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar olarak ortaya çıktı. Başkan Zolan ise en ince ayrıntısına kadar gençlerin sorularını cevaplandırdı. 

Denizli Belediye Başkanı Zolan, öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başladı. Gençlerin, geleceğin Türkiyesi'ni inşa etmek gibi kutsal bir sorumluluğu bulunduğunu ifade eden Başkan Zolan; "Denizli Belediyesi olarak hangi aşama olursa olsun, eğitim söz konusu olduğunda yapamayacağımız fedakarlık yoktur. Geleceğin Türkiyesi sizlerin elinde şekillenecek. Bu nedenle eğitime ayrı bir önem veriyoruz. 

Bizler; sizlerin bilim ve teknolojiyle donatılarak, evrensel değerleri taşıyan bireyler olabilmeniz ve gelecekte dünyadaki muhtemel rakiplerinizden her zaman önde yer almanız için elimizden geleni yapmak zorundayız. Denizli Belediyesi olarak okul yaptırmak, kitap, eşofman dağıtmak, okulların fiziki yapılarının iyileştirilmesi, çevre düzenlemesi ve öğrenim yardımı gibi birçok alanda eğitime destek veriyoruz. 

Sizlerin spor yaparak sağlıklı şekilde yaşamanız için 22 farklı branşta 23 bin kişiye ücretsiz spor yaptırıyoruz. Spor salonlarıyla geleceğin dünya şampiyonlarının yetişmesine olanak sağlıyoruz. Hiçbir zaman eğitim bizim işimiz değil demedik, daima elimizi taşın altına koyduk. Tiyatro başta olmak üzere, kültür ve sanat alanında birçok hizmetlerimiz var. 

Konservatuvarımızla çocuklarımızın ve gençlerimizin ücretsiz sanat eğitimi almalarını sağlıyoruz. Ücretsiz tiyatro kursları ve uluslararası düzeyde tiyatro festivalleri düzenliyoruz. Ayrıca gençlerimizi, bir devrin batıp bir devrin başladığı Çanakkale’ye götürerek atalarının yazdığı kahramanlık destanını bizzat yerinde öğrenmelerini ve görmelerini istiyoruz. Sizler geleceğimizin emin ellerde olduğunu gösterdiniz. Gözlerinizdeki o pırıltı, o sorgulayan, araştıran özelliğiniz hiçbir zaman kaybolmasın. Biliniz ki umudumuz sizlersiniz" dedi

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2012 Suç Haritası Önceki Haber

2012 Suç Haritası

Denizli’de herkesin dikili bir ağacı olacakSonraki Haber

Denizli’de herkesin dikili bir ağacı ola...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!