Tekden Hastanesi gücüne güç katmaya devam ediyor
ACIPAYAMYaptığı cihaz yatırımlarının yanı sıra hekim kadrosuna da takviyeler yapmaya devam eden Özel Denizli Tekden Hastanesi, birbirinden deneyimli isimleri kadrosuna kattı. Kalp Damar Cerrahisi, Onkoloj, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Hastalıkları, Anestezi ve Reanimasyon, Dahiliye, Acil Servis, Üroloji gibi branşlarda mevcut kadrosunu daha da güçlendirdi.
Denizli’de 20 yılı aşkın süredir sağlık hizmeti veren Özel Denizli Tekden Hastanesi, geçtiğimiz aylarda cihaz yatırımları yaparak hastane kalitesini daha da ileri taşıyan hastane yönetimi, bu kez de birbirinden deneyimli, başarılı ve sevilen hekimlerle kadrosunu daha da güçlendirdi. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Serkan Akcan, Onkoloji ve Dahiliye Uzmanı Doç.Dr. Mustafa Öztürk, Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Ümit Yaşar Şahin, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Murat Gökhan Kınaş, , Çocuk Hastalıkları Uzmanı Uz.Dr. Vefa Mirzaliyeva, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uz.Dr. Betül Cengiz Bahtiyar, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uz.Dr. Deniz Ekren , Üroloji Uzmanı Op.Dr. Maıs Allahverdıyev, Acil Sevis hekimleri Dr.Mevlüt Şahin ve Dr. Cahit İşler’i kadrosuna kattı.
Hastane yönetiminden doktorlara ziyaret
Genel Müdür Kemal Akcan, Başhekim Dr.Şakir Bayur, Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Şerife Akalın, Hastane Müdürü İlhan Alper İşmen ve Başhemşire Cemile Balıkçıoğlu, hastane bünyesine katılan doktorları tek tek ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.
İlginizi Çekebilir
Yemek yiyemeyen kadın midesi yukarı çekilerek sağlığına kavuştu
Aydın’da yaşayan ve yemek yiyememe şikayetleri baş gösteren 51 yaşındaki kadının, yemek borusu kanserine yakalandığı tespit edildi. Kanserli 30 santimetre yemek borusu başarılı bir ameliyatla alınan kadın, midesi yukarıya çekilerek sağlığına kavuştu.
Denizli için zirai don uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk havayla birlikte tarımsal faaliyetlerin devam ettiği yerlerde zirai don riski konusunda uyarılarda bulundu. Aynı zamanda yapılan değerlendirmelere göre, Denizli’de yer yer kar yağışlarının görüleceği belirtildi.
Denizli'de Ramazan Bayramı öncesi sıkı denetim
Denizli Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğünce yürütülmekte olan gıda denetimleri, Ramazan Bayramı öncesinde de yoğun olarak devam ediyor. Bayram öncesi ve bayram sürecinde de denetimlerin süreceğini belirten Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar, "Aralıksız sürdürülen gıda denetimlerinin, Bayram öncesi ve bayram süresince de artarak devam edecektir. En büyük gıda denetçileri halkın kendisidir" dedi.
Denizli'de bayramda ekmek çıkmayacak
Denizli Fırıncılar Odası, Ramazan Bayramı süresince fırınlardan ekmek çıkarılmayacağı belirterek, arife günü ihtiyaç olan ekmek miktarının üretileceğini duyurdu.
Denizli’de bahar ve kış aynı günde yaşandı
Denizli’de Mart ayında son 68 yılın sıcaklık rekorun kırılmasının ardından, 15 derece birden soğuyan havayla birlikte kent güne kar yağışıyla uyandı. Aşırı sıcaklar nedeniyle erken çiçek açan meyve ağaçlarının üzerine düşen kar, renkli görüntüler oluşturdu.
Şifalı içme suyu iftarların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor
Denizli'nin Buldan ilçesinde şifalı olduğunu inanılan ve vatandaşların her yıl Ramazan ayında getirdikleri şişelere doldurduğu su, iftar sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer almaya devam ediyor. Aktığı bölgede kızıllık bırakan suyun, yeryüzüne çıktığı kaynak büyük ilgi görüyor.