© Haber Acıpayam 2022

Tarlasından evine dönen çiftçi kazada hayatını kaybetti

Denizli’de meydana gelen trafik kazasında, ana yoldan gelen otomobil, tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen motosiklete çarptı. Çarpışmanın etlisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

lay, Denizli’nin Acıpayam ilçesi Apa Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre tarlasından evine gitmek için tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen Refik Yol’a Acıpayam-Burdur kara yolundan seyir eden M.Y kontrolündeki otomobil çarptı. Çarpışmanın etkiyle Refik Yol yola savruldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Refik Yol’un hayatını kaybettiğini belirledi. Otomobil sürücüsü M.Y. göz altına alınırken Refik Yol’un cansız bedeni morga nakledildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Türkiye'de ilk kez imal edilen ileri teknoloji vantilatörlerle tuz üretilecek

Denizli'de ileri teknoloji endüstriyel vantilatör, MVR (Mechanical Vapor Recompression-Yoğunlaştırıcı) ve turbo kompresörlerin üretimi, bakım ve onarımlarını yapan Efsan Makina tarafından Türkiye'de ilk kez 3 adet şanzımanlı MVR imalatı yapıldı. Testlerden de başarıyla geçen şanzımanlı MVR'ler tuz imalatında kullanılacak.

Büyükşehir ile üreticinin yüzü gülmeye devam edecek

Gübre desteği müracaatları başladıDenizli Büyükşehir Belediyesinin çiftçilerin girdi maliyetlerini azaltmak, ürün verim ve kalitesini artırmak amacıyla vereceği gübre desteği için müracaatlar başladı. 30 Eylül’e kadar sürecek başvurular www.denizli.bel.tr veya DESKİ ilçe hizmet birimlerinden yapılacak.

Üretici dostu Büyükşehir

Arpa ve mısır alım desteği müracaatları başladıBüyükşehir’den tarım ve hayvancılığa destekÇiftçinin elinde kalan arpave mısır için alıma çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi, satın alacağı ürünleri flake yem haline getirerek hayvan yetiştiricilerine destek verecek. Yem üretimine uygun arpa ve mısırını satmak isteyen çiftçiler 30 Eylül 2024’e kadar www.denizli.bel.tr’denonline başvuru yapabilecek.

Motosikletlinin çarptığı emekli öğretmen hayatını kaybetti

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde seyir halinde olan motosiklet, yaya olarak yürüyen yaşlı adama çarptı. Kaza sonucunda motosikletin çarptığı emekli öğretmen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haydi Denizli, harekete geç!

Avrupa Hareketlilik Haftası başladıDenizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Avrupa Hareketlilik Haftası gerçekleştirilen farkındalık yürüyüşü ile başladı. Çevrenin hayati öneminden bahseden Başkan Çavuşoğlu, “Doğa atalarımızdan miras değil, çocuklarımızın bize emanetidir” dedi.

Sağlıklı beslenme öğrencilerin okul başarısını olumlu etkiliyor

Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, okula giden çocukları için beslenme çantası hazırlayan annelere önemli tavsiyelerde bulundu. Diyetisyen Gül, “Sağlıklı beslenme öğrencilerin okul başarısını olumlu etkiler” dedi.

TÜM HABERLER