© Haber Acıpayam 2022

Özel bireyler günde 20 bin bardak üretiyor

 Özel bireylerin mesleki becerisi ve bütçelerine katkı sağlaması için kurulan Engelsiz Yaşam Akademisinde, günde ortalama 20 bin adet kağıt bardak üretiliyor.

Merkezefendi Belediyesi özel bireylere her anlamda destek olmaya devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’nde ‘Kağıt Bardak Üretim Atölyesi’ açıldı. Atölyedeki makine ile günde ortalama 20 bin adet kağıt bardak üretiliyor. Üretilen bardaklar özel bireyler tarafından hazırlanıp paketleniyor. ‘Kağıt Bardak Üretim Atölyesi’ sayesinde özel bireyler hem mesleki kazanım elde ediyor hem de gerçekleştirilen satış ile kendi bütçelerine gelir sağlıyor. Yapılan üretim ile Merkezefendi Belediyesi de kağıt bardak alımından tasarruf sağlıyor.

“Engelleri hep birlikte aşıyoruz”
Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam ettiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, özel bireylerin her zaman yanında olduklarını söyledi. Üreten ve gelişen bir belediye olduklarını ifade eden Başkan Doğan, “Merkezefendimizde engelleri birlikte aşıyoruz. Her bir özel öğrencimizin yaptıkları işten dolayı gurur duyuyorum. Engelsiz Yaşam Akademimizde açtığımız Kağıt Bardak Üretim Atölyemiz ile hem özel bireylerimiz mesleki kazanım elde ediyor hem de belediye olarak kağıt bardak alımında tasarruf sağlıyoruz. Ortalama günlük 20 bin adet üretilen kağıt bardaktan elde ettiğimiz gelir ile özel bireylerimizin bütçelerine destek oluyoruz” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

TÜM HABERLER