© Haber Acıpayam 2022

Nilüfer Belediyesporun sağlık sponsoru Medicana Bursa Hastanesi

Nilüfer Belediyespor Kulübü, sağlık sponsoru Medicana Bursa Hastanesi ile olan anlaşmasını üç yıl daha uzattı.


Hem profesyonel hem de amatör branşlarda elde ettiği başarılarla Nilüfer ve Bursa’yı ulusal ve uluslararası platformlarda başarıyla temsil eden Nilüfer Belediyespor Kulübü, Medicana Bursa Hastanesi ile olan iş birliğine devam ediyor. Sağlık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Medicana Bursa Hastanesi, 2026-2027 sezonu sonuna kadar Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün sağlık sponsoru olarak kalacak.


Anlaşmanın imza töreni Medicana Bursa Hastanesi’nde düzenlendi. Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Or ve Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Remzi Karşı, iki kurum arasında 2021 yılında başlayan iş birliğini üç yıl daha uzatacak sözleşmeyi imzaladı.


Anlaşmada; Nilüfer Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol Takımı ve Erkek Hentbol Takımı sporcuları, altyapı sporcuları, teknik kadro ve personelin sağlık hizmetleri Medicana Bursa Hastanesi tarafından karşılanacak. Medicana Bursa Hastanesi, Nilüfer Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol ve Erkek Hentbol takımlarının kendi sahalarındaki maçlarında ambulans hizmeti sağlayacak. Hastane ayrıca takım oyuncuları ve teknik heyete ücretsiz diyetisyen hizmeti de sunulacak.


İmza töreninin ardından konuşan Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Or, "Sponsorlarımızı sadece iş ortağı olarak değil, birlikte yol yürüdüğümüz değerli arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Medicana Bursa Hastanesi ile 2021 yılından bu yana devam eden iş birliğimiz de bizim için oldukça önemli. Takımımıza olan destekleri için Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Remzi Karşı’ya ve hastane yönetimine teşekkür ediyoruz" dedi.


Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Remzi Karşı ise Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün kentin önemli bir markası olduğunu belirterek, spora ve sporcuya destek olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

Prof. Dr. Kayhan: “KOAH tedavi edilebilir bir hastalıktır”

Prof. Dr. Servet Kayhan, “KOAH tedavi edilebilir ve önlenebilir bir hastalıktır” dedi.

Erzincan İl Sağlık Müdürü Tekin, Üzümlü Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu

Erzincan İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Üzümlü Devlet Hastanesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Bursada vatandaşlar ‘Halk Sağlığı Haftası için yürüdü

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Halk Sağlığı Haftası çerçevesinde yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe çok sayıda vatandaş katıldı.

Evde kahvaltı yapmayan çocukların beslenme çantasında olması gerekenler

Okulların başlamasına sayılı günler kala Beslenme Uzmanı Dyt. Dilem İrkin, sabahın erken saatinde kalkıp okula giden, kahvaltı yapamayan çocuklara özel beslenme çantasında olması gerekenleri tek tek anlattı. Kahvaltının çocuklarda zihinsel gelişim için çok önemli olduğunu belirten Dyt. İrkin, “Beslenme çantasına mutlaka sağlıklı sandviç, aperatif olarak ise mevsimsel meyveler, kuru üzüm ve ceviz koyun” dedi.

Doç. Dr. Türay “Nöbet geçirmekle epilepsi tanısı konulmaz”

DÜZCE(İHA) – Doç. Dr. Sevim Türay, Epilepsi hastalığı tanısı konması için bir kişinin birden fazla tekrarlayan nöbeti olması gerektiğini sadece bir kez nöbet geçirmek ile epilepsi tanısı konulamayacağını söyledi.

Halk Sağlığı Haftasında vatandaşlar bilgilendirildi

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü, 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası kapsamında Atatürk Kent Meydanı’nda stantlar kurarak vatandaşlara çeşitli sağlık hizmetlerini tanıttı.

TÜM HABERLER