© Haber Acıpayam 2022

Muhtarlık binasına verilen zararın altından çocuklar çıktı

Denizli’nin Buldan ilçesinde muhtarlık bahçesinden sökülen çiçekler, topraklarıyla birlikte binanın girişine atıldı. Kapı ve çerçevelere de zarar verilen olayın failleri, yaramaz çocuklar çıktı.

Edinilen bilgiye göre; Buldan’a bağlı Yeni Mahalle’de muhtarlık binasına çirkin bir saldırı gerçekleştirildi. Bahçedeki çiçekler sökülerek, topraklarıyla birlikte muhtarlık girişi ve merdivenlere atıldı. Kapıyı açmaya ve muhtarlık tabelasını sökmeye çalışan saldırganlar, çerçevelere zarar vererek kayıplara karıştı. Öğleden sonra mesaiye geldiğinde karşılaştığı manzara karşısında şok yaşayan Yeni Mahalle Muhtarı Saliha Seyrek, durumu polise ihbar etti. Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, olayın bir saldırı değil muhtarlık bahçesinde oyun oynayan çocukların yaptığı bir yaramazlık olduğunu tespit etti.

Gördüğü manzara üzerine büyük bir şok yaşadığını dile getiren Buldan’ın tek kadın muhtarı olan Saliha Seyrek, “Gördüğüm manzara karşısında çok şaşırdım. Gözüm gibi baktığım binaya zarar verilmiş. Çiçekler kopartılarak etrafa topraklarıyla birlikte saçılmış. Çelik kapı açılmaya çalışılmış ve kapıya zarar verilmiş. Muhtarlık levhası yerinden sökülmek istenmiş, çerçeveyi kıvırarak zarar vermişler. Benim kimseyle husumetim olamaz. Sadece mahallemize ve Buldan’ımıza hizmet etmek derdindeyim. Muhtarlık binası pek çok yerde yok. Halkımıza daha iyi hizmet vermek için büyüklerimiz bu binayı Yeni Mahalle’ye layık gördüler. İlk başta bir saldırı olarak düşünmüştük ama sonradan çocukların yaptığı ortaya çıktı. Ailelerin çocuklarını çevre konusunda bilinçlendirmesi gerekiyor” dedi.

İlginizi Çekebilir

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu

Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.

Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı

Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.

Meteoroloji çiftçileri zirai dona karşı uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli’de etkili olan soğuk havalar nedeniyle zirai don beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda çiftçileri uyardı.

Denizli’de bu gece zirai don bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için bu gece ve Perşembe sabah saatlerinde zirai don beklendiğini ifade ederek, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulundu.

TÜM HABERLER