© Haber Acıpayam 2022

Jandarma olayların yüzde 98’ini aydınlattı

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, Temmuz ayında icra edilen asayiş, kaçakçılık ve terör faaliyetleri çerçevesinde meydana gelen 1239 olayın yüzde 98’i aydınlatıldı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Temmuz ayında meydana gelen asayiş, kaçakçılık ve terör faaliyetlerini açıkladı. Yapılan çalışmalar çerçevesinde 486 asayiş, 112 kabahat, 546 takibi gereken, 71 kaçakçılık, 22 siber ve 2 terör olayı olmak üzere toplam bin 239 olay meydana gelip ve meydana gelen olayların bin 220’si yani yüzde 98’i aydınlatıldı. Yapılan asayiş faaliyeti ve uygulamalarında; 53 bin 395 şahıs ile 14 bin 64 aracın sorgulaması yapılarak, 275 aranan şahıs ve 2 aranan araç yakalanmış olup, kayıp olarak aranan 9 şahıs bulundu. Asayiş faaliyetleri neticesinde ise 6 adet tabanca, 7 adet av tüfeği, 3 adet kurusıkı tabanca, 23 adet fişek/mermi ve 2 adet kesici/delici suç aleti ele geçirildi.

Ayrıca ay içerisinde 2 FETÖ ve PKK/KCK/DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonel faaliyet icra edilmiş olup, icra edilen faaliyette 2 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldığı duyruldu.

İlginizi Çekebilir

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu

Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.

Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı

Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.

Meteoroloji çiftçileri zirai dona karşı uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli’de etkili olan soğuk havalar nedeniyle zirai don beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda çiftçileri uyardı.

Denizli’de bu gece zirai don bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için bu gece ve Perşembe sabah saatlerinde zirai don beklendiğini ifade ederek, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulundu.

TÜM HABERLER