© Haber Acıpayam 2022

İzne gelen askerin ölümüyle ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 3’ü tutuklandı

Hakkari'de görev yapan ve Denizli'ye ailesinin yanına izne gelen sözleşmeli piyade onbaşının uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybettiği olayla ilgili olarak gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Hakkari'nin Derecik ilçesinde görev yapan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Muhammet Yazır, memleketi Denizli'ye ailesinin yanına izne geldi. 3 yıllık asker olan Muhammet Yazır (27), geçtiğimiz Cumartesi gecesi arkadaşları 5 arkadaşıyla birlikte Pamukkale ilçesine bağlı Kınıklı Mahallesinde faaliyet gösteren bir eğlence mekanına gitti. Eğlence mekanı çıkışında Muhammet Yazır ile arkadaşları arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Samet A., yanındaki bıçakla Muhammet Yazır'ı her iki kalça bölgesinden bıçaklayarak, arkadaşlarıyla birlikte olay yerinden kaçtı.

Olaydan bir süre sonra eğlence mekanına yakın bir bölgede vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan Muhammet Yazır, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye sevk edildi. Tedavi altına alınan Muhammet Yazır, 1 gün sonra doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Yazır'ın cenazesi, düzenlenen askeri törenle Bozburun Mahalle Mezarlığında toprağa verildi.

İzine geldiği memleketinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Muhammet Yazır'ın ölümüyle ilgili olarak gözaltına alınan 5 şüpheli, sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi. Savcılık sorusunun ardından mahkemeye çıkartılan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Muhammet Yazır’ı bıçaklayarak kendisinin öldürdüğünü itiraf eden Samet A., Halil Basri C. ve Enes B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken; diğer şüpheliler U.T. ve T.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlginizi Çekebilir

Büyükşehir DESKİ su kaçaklarının tespiti için hassas dinleme yapıyor

Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), fiziki kayıp ve kaçakların tespit edilmesi amacıyla gece saatlerinde dinleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu çalışmayla, su kaynaklarının korunması ve su kayıplarının en aza indirilmesi amaçlanıyor.

Serada tır ile kapı arasına sıkışan güvenlik görevlisi öldü

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde, manevra yapan tıra yardım etmek isterken demir kapı ile tır arasına sıkışan güvenlik görevlisi hayatını kaybetti.

Türkiye'de ilk kez imal edilen ileri teknoloji vantilatörlerle tuz üretilecek

Denizli'de ileri teknoloji endüstriyel vantilatör, MVR (Mechanical Vapor Recompression-Yoğunlaştırıcı) ve turbo kompresörlerin üretimi, bakım ve onarımlarını yapan Efsan Makina tarafından Türkiye'de ilk kez 3 adet şanzımanlı MVR imalatı yapıldı. Testlerden de başarıyla geçen şanzımanlı MVR'ler tuz imalatında kullanılacak.

Büyükşehir ile üreticinin yüzü gülmeye devam edecek

Gübre desteği müracaatları başladıDenizli Büyükşehir Belediyesinin çiftçilerin girdi maliyetlerini azaltmak, ürün verim ve kalitesini artırmak amacıyla vereceği gübre desteği için müracaatlar başladı. 30 Eylül’e kadar sürecek başvurular www.denizli.bel.tr veya DESKİ ilçe hizmet birimlerinden yapılacak.

Üretici dostu Büyükşehir

Arpa ve mısır alım desteği müracaatları başladıBüyükşehir’den tarım ve hayvancılığa destekÇiftçinin elinde kalan arpave mısır için alıma çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi, satın alacağı ürünleri flake yem haline getirerek hayvan yetiştiricilerine destek verecek. Yem üretimine uygun arpa ve mısırını satmak isteyen çiftçiler 30 Eylül 2024’e kadar www.denizli.bel.tr’denonline başvuru yapabilecek.

Motosikletlinin çarptığı emekli öğretmen hayatını kaybetti

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde seyir halinde olan motosiklet, yaya olarak yürüyen yaşlı adama çarptı. Kaza sonucunda motosikletin çarptığı emekli öğretmen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER