“İnsana yapılan yatırımların en değerlisi şehrimize çok yakışacak”
ACIPAYAMBüyükşehir Belediyesi Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi yükseliyorEngellilerin eğitimden, spora, sağlıktan, sosyal ve kültürel alanlara tüm ihtiyaçlarını karşılayacak Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi inşası tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaları inceleyen Başkan Osman Zolan, “İnsana yapılan yatırımların en değerlisi şehrimize çok yakışacak” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin engelli bireylerin eğitimden, spora, sağlıktan, sosyal ve kültürel alanlara olmak üzere birçok ihtiyacını karşılayacak şekilde hayata geçireceği “Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi” inşası tüm hızıyla devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Servergazi Mahallesi’nde inşa edilen ve kaba inşaatında sona gelinen dev tesiste incelemede bulundu. Başkan Osman Zolan’a Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni ve beraberindekiler eşlik etti. Burada çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Osman Zolan bir süre inşaatta incelemede bulundu. Engelli ailelerinin çocuklarını güvenle teslim edebileceği misafirhaneden hidroterapi havuzuna tesisteki her bir detayın en ince ayrıntısına kadar planlandığını belirten Başkan Osman Zolan, “Engelli kardeşlerimizin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek tesisimizi bir an önce tamamlayıp hizmete alacağız. “İnsana yapılan yatırımların en değerlisi şehrimize çok yakışacak” dedi.
Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi
Servergazi Mahallesi’nde inşa edilen Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi, toplam 4 blok halinde 12.200 metrekare alana yapılıyor. Ege’nin en büyüğü olarak inşa edilen tesiste yarı olimpik yüzme havuzu, 2 adet çalışma havuzu, 1 adet hidroterapi havuzu, 250 kişilik çok amaçlı salon, kafeterya, oyun odası, fuaye ve sergi salonu, koordinasyon odası, yemekhane, sığınak, atölyeler, bireysel çalışma odaları, duyu bütünleme odası, çoklu duyu terapi odası, fitness salonu, spor salonları ve daha birçok ihtiyaca yanıt verecek bölümler yer alacak.
İlginizi Çekebilir
Meteoroloji çiftçileri zirai dona karşı uyardı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli’de etkili olan soğuk havalar nedeniyle zirai don beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda çiftçileri uyardı.
Denizli’de bu gece zirai don bekleniyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için bu gece ve Perşembe sabah saatlerinde zirai don beklendiğini ifade ederek, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulundu.
Yemek yiyemeyen kadın midesi yukarı çekilerek sağlığına kavuştu
Aydın’da yaşayan ve yemek yiyememe şikayetleri baş gösteren 51 yaşındaki kadının, yemek borusu kanserine yakalandığı tespit edildi. Kanserli 30 santimetre yemek borusu başarılı bir ameliyatla alınan kadın, midesi yukarıya çekilerek sağlığına kavuştu.
Denizli için zirai don uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk havayla birlikte tarımsal faaliyetlerin devam ettiği yerlerde zirai don riski konusunda uyarılarda bulundu. Aynı zamanda yapılan değerlendirmelere göre, Denizli’de yer yer kar yağışlarının görüleceği belirtildi.
Denizli'de Ramazan Bayramı öncesi sıkı denetim
Denizli Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğünce yürütülmekte olan gıda denetimleri, Ramazan Bayramı öncesinde de yoğun olarak devam ediyor. Bayram öncesi ve bayram sürecinde de denetimlerin süreceğini belirten Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar, "Aralıksız sürdürülen gıda denetimlerinin, Bayram öncesi ve bayram süresince de artarak devam edecektir. En büyük gıda denetçileri halkın kendisidir" dedi.
Denizli'de bayramda ekmek çıkmayacak
Denizli Fırıncılar Odası, Ramazan Bayramı süresince fırınlardan ekmek çıkarılmayacağı belirterek, arife günü ihtiyaç olan ekmek miktarının üretileceğini duyurdu.