© Haber Acıpayam 2022

Gaz teli takılı kalan otomobil 3 araca çarparak durabildi

Denizli’de işten döndükten sonra aracını park edeceği esnada gaz teli takılı kalan otomobil, önüne aldığı motosiklete ve 2 otomobile çarparak durabildi. Meydana gelen trafik kazasında sürücü hafif yaralandı.

Kaza, Merkezefendi ilçesi Muratdede Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; gece geç saatlerde işten eve 20 ER 062 plakalı otomobiliyle dönen E.C., aracını park edeceği esnada gaz teli takılı kaldı. Aniden hareket eden otomobil yaklaşık 10 metre boyunca 20 R 3518 plakalı motosikleti sürükledikten sonra 20 ANC 67 plakalı otomobile çarptı. Park halinde bulunan 20 AEM 326 plakalı otomobile çarparak durabildi. Büyük bir gürültü ile uyanan mahalledeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sürücü kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Meydana gelen trafik kazasında motosiklet kullanılamaz hale gelirken, 2 otomobilde maddi hasar meydana geldi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Denizli'de Ramazan Bayramı öncesi sıkı denetim

Denizli Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğünce yürütülmekte olan gıda denetimleri, Ramazan Bayramı öncesinde de yoğun olarak devam ediyor. Bayram öncesi ve bayram sürecinde de denetimlerin süreceğini belirten Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar, "Aralıksız sürdürülen gıda denetimlerinin, Bayram öncesi ve bayram süresince de artarak devam edecektir. En büyük gıda denetçileri halkın kendisidir" dedi.

Denizli'de bayramda ekmek çıkmayacak

Denizli Fırıncılar Odası, Ramazan Bayramı süresince fırınlardan ekmek çıkarılmayacağı belirterek, arife günü ihtiyaç olan ekmek miktarının üretileceğini duyurdu.

Denizli’de bahar ve kış aynı günde yaşandı

Denizli’de Mart ayında son 68 yılın sıcaklık rekorun kırılmasının ardından, 15 derece birden soğuyan havayla birlikte kent güne kar yağışıyla uyandı. Aşırı sıcaklar nedeniyle erken çiçek açan meyve ağaçlarının üzerine düşen kar, renkli görüntüler oluşturdu.

Şifalı içme suyu iftarların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor

Denizli'nin Buldan ilçesinde şifalı olduğunu inanılan ve vatandaşların her yıl Ramazan ayında getirdikleri şişelere doldurduğu su, iftar sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer almaya devam ediyor. Aktığı bölgede kızıllık bırakan suyun, yeryüzüne çıktığı kaynak büyük ilgi görüyor.

Denizli’ye kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü tarafından Denizli’de beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklar yerini soğuk ve yağışa bırakıyor

Denizli ve bölgesinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının önümüzdeki haftanın ortalarından itibaren 10 ile15 derece azalacak. Meteoroloji soğuyacak hava ve sağışlarla birlikte beklenen zirai don olaylarına karşı uyarı yaptı.

TÜM HABERLER