DEPREM BÖLGESİNDE ENKAZ KALDIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
ACIPAYAMİlçemizde 20 Mart’ta meydana gelen deprem sonrasında yıkım kararı alınan evlerde çalışmalar devam ediyor.
İlçemizde 20 Mart’ta meydana gelen deprem sonrasında yıkım kararı alınan evlerde çalışmalar devam ediyor.
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, sosyal medya hesabından tüm çalışan arkadaşlarına ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Alaattin Mahallemizde enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Bütün benliğimiz kalbimiz sizlerle saygıdeğer depremzede kardeşlerimiz. Sizlerle birlikte yanıyor sizlerle birlikte üşüyoruz...Yıkımdaki arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyoruz. B. Şehirimiz, DSİ miz, Çevre müdürlüğümüz, AFAD’ımız ve ACIPAYAM BELEDİYEMİZ Allah kolaylık versin. Daha çok çalışmamız gerek. Bir an önce o bölgedeki yurttaşlarımızın yaraları tamamen sarılmalıdır.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi
Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.
Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu
Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.
Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı
Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.
Meteoroloji çiftçileri zirai dona karşı uyardı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli’de etkili olan soğuk havalar nedeniyle zirai don beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda çiftçileri uyardı.
Denizli’de bu gece zirai don bekleniyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için bu gece ve Perşembe sabah saatlerinde zirai don beklendiğini ifade ederek, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulundu.
Yemek yiyemeyen kadın midesi yukarı çekilerek sağlığına kavuştu
Aydın’da yaşayan ve yemek yiyememe şikayetleri baş gösteren 51 yaşındaki kadının, yemek borusu kanserine yakalandığı tespit edildi. Kanserli 30 santimetre yemek borusu başarılı bir ameliyatla alınan kadın, midesi yukarıya çekilerek sağlığına kavuştu.