© Haber Acıpayam 2022

Denizlispor, Kayserispor maçı hazırlıklarını 4 eksikle tamamladı

 Yukatel Denizlispor, Süper Lig’in 17. haftasında yarın saat 13.30’da HK Kayserispor ile kendi evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Sakatlığı bulunan Mustafa Yumlu'nun, iki hafta boyunca sahalardan uzak kalacağı belirtildi.
Yukatel Denizlispor, Süper Lig’in 17. haftasında yarın HK Kayserispor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Haluk Ulusoy Tesisleri’nde, Teknik Direktör Yalçın Koşukavak yönetimindeki antrenman yaklaşık bir saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan idman 6’ya 2 pas çalışması ile devam etti. Antrenman tam saha taktik çalışması ile sona erdi.

Sakatlığı devam eden 4 oyuncu idmana katılmadı
Tedavisi sona eren Sakıb Aytaç fizyoterapistler eşliğinde saha çalışmalarına devam ederken, sakatlıkları süren Fede Varela, Neven Subotic, Özgür Çek ve Mustafa Yumlu idmanda yer almadı. Yapılan kontroller sonucu sağ arka adalesinde zorlanmaya bağlı ödem tespit edilen Mustafa Yumlu'nun iki hafta boyunca takımdan ayrı kalacağı açıklandı.

Rodallega özel maske ile sahada olacak
DG Sivasspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Marvin Bakalorz’un durumu maç öncesinde yapılacak son kontrollerin ardından netlik kazanacakken, tecrübeli golcü Hugo Rodallega’nın ise özel maske ile sahada olması bekleniyor.

Denizlispor, maç saatini beklemeye başladı
Karşılaşma öncesi korona virüs testinden geçen Denizlispor Kulübü'nde herhangi bir pozitif sonuca rastlanmadı. Yeşil-siyahlılar, bugün gerçekleşen son antrenmanın ardından Haluk Ulusoy Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
Yukatel Denizlispor ile HK Kayserispor arasında yarın saat 13.30'da Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek.

İlginizi Çekebilir

Büyükşehir DESKİ su kaçaklarının tespiti için hassas dinleme yapıyor

Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), fiziki kayıp ve kaçakların tespit edilmesi amacıyla gece saatlerinde dinleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu çalışmayla, su kaynaklarının korunması ve su kayıplarının en aza indirilmesi amaçlanıyor.

Serada tır ile kapı arasına sıkışan güvenlik görevlisi öldü

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde, manevra yapan tıra yardım etmek isterken demir kapı ile tır arasına sıkışan güvenlik görevlisi hayatını kaybetti.

Türkiye'de ilk kez imal edilen ileri teknoloji vantilatörlerle tuz üretilecek

Denizli'de ileri teknoloji endüstriyel vantilatör, MVR (Mechanical Vapor Recompression-Yoğunlaştırıcı) ve turbo kompresörlerin üretimi, bakım ve onarımlarını yapan Efsan Makina tarafından Türkiye'de ilk kez 3 adet şanzımanlı MVR imalatı yapıldı. Testlerden de başarıyla geçen şanzımanlı MVR'ler tuz imalatında kullanılacak.

Büyükşehir ile üreticinin yüzü gülmeye devam edecek

Gübre desteği müracaatları başladıDenizli Büyükşehir Belediyesinin çiftçilerin girdi maliyetlerini azaltmak, ürün verim ve kalitesini artırmak amacıyla vereceği gübre desteği için müracaatlar başladı. 30 Eylül’e kadar sürecek başvurular www.denizli.bel.tr veya DESKİ ilçe hizmet birimlerinden yapılacak.

Üretici dostu Büyükşehir

Arpa ve mısır alım desteği müracaatları başladıBüyükşehir’den tarım ve hayvancılığa destekÇiftçinin elinde kalan arpave mısır için alıma çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi, satın alacağı ürünleri flake yem haline getirerek hayvan yetiştiricilerine destek verecek. Yem üretimine uygun arpa ve mısırını satmak isteyen çiftçiler 30 Eylül 2024’e kadar www.denizli.bel.tr’denonline başvuru yapabilecek.

Motosikletlinin çarptığı emekli öğretmen hayatını kaybetti

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde seyir halinde olan motosiklet, yaya olarak yürüyen yaşlı adama çarptı. Kaza sonucunda motosikletin çarptığı emekli öğretmen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER