© Haber Acıpayam 2022

Denizli’nin kültür ve sanat hayatı renklenmeye devam ediyor

Yaz konserleri ile 2 müzik şöleni daha Denizli Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği konser, tiyatro,bando gösterileri ve yaz sinema günleri gibi etkinliklere kentin kültür ve hayatını renklendirmeye devam ediyor. Denizli’nin farklı noktaları ile ilçelerinde birbirinden değerli müzisyen ve sanatçılarla yaz konserleri veren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlar için 2 müzik şöleni daha sunacak.

Sosyal ve kültürel belediyecilikte yeni dönemde birçok başarılı çalışmaya imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi,  yaz sinema günleri, tiyatro, bando gösterileri ve konserler başta olmak üzere kentin kültür ve sanat hayatını renklendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda yaz boyunca ilçelerde ve kentin farklı noktalarında yaz konserleri düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi vatandaşlar için 2 müzik şöleni daha sunacak. Yaz konserleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçısı Ahmet Algün 16 Ağustos Cuma günü saat 21.00’de İncilipınar Parkı, Konservatuvar Şube Müdürü Hakan Eyiden ise 17 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00’de Adalet Parkı’nda sahne alacak. Ücretsiz gerçekleştirilecek konserlere tüm vatandaşların davetli olduğu ifade edildi.

 

Yaz konserleri 14 Eylül’e kadar sürecek

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçılarının kent merkezi ve ilçelerde düzenleyeceği yaz konserleri 14 Eylül’e dek sürecek.

 

16 Ağustos 2024

AHMET ALGÜN

İNCİLİPINAR PARKI

17 Ağustos 2024

HAKAN EYİDEN

ADALET PARKI

20 Ağustos 2024

SADİ CESUROĞLU

BABADAĞ - ÇARŞI MEYDANI

21 Ağustos 2024

İSMAİL BARKAN

BOZKURT - SEBZE PAZARI

22 Ağustos 2024

IŞIL KOÇ

ÇAL
Mesire Alanı (Devlet Hastanesi Üstü)

23 Ağustos 2024

IŞIL KOÇ

İNCİLİPINAR PARKI

25 Ağustos 2024

AHMET NURİ ÇAĞDAŞ

ÇARDAK -CUMHURİYET MEYDANI

27 Ağustos 2024

SADİ CESUROĞLU

BEYAĞAÇ -
15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ MEYDANI

31 Ağustos 2024

AHMET ALGÜN

TAVAS - BAĞLAR MESİRELİK ALANI- AMFİ

1 Eylül 2024

HAKAN EYİDEN

HONAZ - ÇARŞI MEYDANI

2 Eylül 2024

İSMAİL BARKAN

SERİNHİSAR - ÇAMLIK AİLE PARKI

6 Eylül 2024

SADİ CESUROĞLU

İNCİLİPINAR PARKI

7 Eylül 2024

AHMET NURİ ÇAĞDAŞ ( TSM KORO )

ADALET PARKI

9 Eylül 2024

AHMET NURİ ÇAĞDAŞ

SARAYKÖY -ATATÜRK PARKI

10 Eylül 2024

AHMET ALGÜN

KALE - EFELER PARKI

11 Eylül 2024

HAKAN EYİDEN

DELİKLİÇINAR MEYDANI

13 Eylül 2024

AHMET ALGÜN

İNCİLİPINAR PARKI

14 Eylül 2024

KENT ORKESTRASI

DELİKLİÇINAR MEYDANI

 

 

İlginizi Çekebilir

Büyükşehir DESKİ su kaçaklarının tespiti için hassas dinleme yapıyor

Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), fiziki kayıp ve kaçakların tespit edilmesi amacıyla gece saatlerinde dinleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu çalışmayla, su kaynaklarının korunması ve su kayıplarının en aza indirilmesi amaçlanıyor.

Serada tır ile kapı arasına sıkışan güvenlik görevlisi öldü

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde, manevra yapan tıra yardım etmek isterken demir kapı ile tır arasına sıkışan güvenlik görevlisi hayatını kaybetti.

Türkiye'de ilk kez imal edilen ileri teknoloji vantilatörlerle tuz üretilecek

Denizli'de ileri teknoloji endüstriyel vantilatör, MVR (Mechanical Vapor Recompression-Yoğunlaştırıcı) ve turbo kompresörlerin üretimi, bakım ve onarımlarını yapan Efsan Makina tarafından Türkiye'de ilk kez 3 adet şanzımanlı MVR imalatı yapıldı. Testlerden de başarıyla geçen şanzımanlı MVR'ler tuz imalatında kullanılacak.

Büyükşehir ile üreticinin yüzü gülmeye devam edecek

Gübre desteği müracaatları başladıDenizli Büyükşehir Belediyesinin çiftçilerin girdi maliyetlerini azaltmak, ürün verim ve kalitesini artırmak amacıyla vereceği gübre desteği için müracaatlar başladı. 30 Eylül’e kadar sürecek başvurular www.denizli.bel.tr veya DESKİ ilçe hizmet birimlerinden yapılacak.

Üretici dostu Büyükşehir

Arpa ve mısır alım desteği müracaatları başladıBüyükşehir’den tarım ve hayvancılığa destekÇiftçinin elinde kalan arpave mısır için alıma çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi, satın alacağı ürünleri flake yem haline getirerek hayvan yetiştiricilerine destek verecek. Yem üretimine uygun arpa ve mısırını satmak isteyen çiftçiler 30 Eylül 2024’e kadar www.denizli.bel.tr’denonline başvuru yapabilecek.

Motosikletlinin çarptığı emekli öğretmen hayatını kaybetti

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde seyir halinde olan motosiklet, yaya olarak yürüyen yaşlı adama çarptı. Kaza sonucunda motosikletin çarptığı emekli öğretmen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER