© Haber Acıpayam 2022

Denizlili 23 yaşındaki işçi, mermer kesme makinesine sıkışarak öldü

Denizlili 23 yaşındaki işçi Hüseyin Mert Kök, mermer kesme makinesine sıkışarak hayatını kaybetti.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Burdur'un Tefenni ilçesinde faaliyet gösteren bir mermer fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, genç işçi Kök, fabrikada çalıştığı sırada talihsiz bir kaza sonucu mermer kesme makinesine sıkıştı. Olayı gören iş arkadaşları sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Kök'ü makinadan kurtarmak için yoğun bir çaba sarf etti. Yaralı işçi, ilk müdahalenin ardından ambulansla Tefenni Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Kök'ün yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Aslen Denizli'nin Çameli ilçesinden olan Kök'ün bugün ilçeye bağlı Elmalı Mahallesi'nde toprağa verilmesi bekleniyor.

Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Yetkililer, olayın nasıl gerçekleştiğini ve iş güvenliği önlemlerinin yeterli olup olmadığını belirlemek amacıyla detaylı bir inceleme yapacak.

İlginizi Çekebilir

Büyükşehir’den Muhtarlar Günü’ne özel program

Başkan Çavuşoğlu 616 muhtarla bir araya gelecekDenizli Büyükşehir Belediyesi, Muhtarlar Günü etkinlikleri kapsamında kent genelinde görev yapan muhtarların katılımıyla bir toplantı düzenleyecek. Başkan Çavuşoğlu, toplantıda 616 mahalle muhtarınınistek ve önerilerini dinleyecek.

Denizli’de iki firmanın zeytinyağına farklı yağ karıştırdığı belirlendi

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yayımladığı taklit ve tağşişli ürünler listesinde Denizli’den iki firma zeytinyağına tohum yağı karıştırdığı tespit edildi.

Büyükşehir’in Cumhuriyet Bayramı programı belli oldu

Denizli’de 29 Ekim kutlamaları 9 gün sürecek 101. yıl coşkusu Büyükşehir ile yaşanacakDenizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 101. kuruluş yıldönümüne özel 9 gün sürecek 34 farklı program hazırladı. Konserlerden spor turnuvalarına, sergilerden film gösterimlerine Cumhuriyet coşkusunun dolu dolu yaşanması için düzenlenen kutlamalara Berkay, Eypio, Özgür Can Çoban, Kubat ve Evgeny Grinko konserleri damga vuracak.

Denizli’de hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşecek

Denizli’de hava sıcaklığı 17 Ekim 2024 Perşembe gününden itibaren bir sonraki haftaya kadar sıcaklıkların 8 ile 10 derece arasında düşeceği Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü tarafından açıklandı.

Aydın-Denizli otoyolu 17 Ekim'de trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aydın-Denizli Otoyolu'nun tamamının 17 Ekim'de araç trafiğine açılacağını duyurdu. Bakan Uğurlu, “Toplam 163 kilometrelik otoyol projesi ile Aydın ve Denizli arasında 2 saat süren yolculuğun 55 dakikaya düşecek. Yıllık toplam 5,3 milyar lira tasarruf sağlayacağız.” dedi.

KENT KONSEYİ MECLİSLERİ SEÇİME GİDİYOR

KENT KONSEYİ’NDE DEMOKRASİ ŞÖLENİDenizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde çalışmalarda bulunan meclisler, genel kurullarını gerçekleştirmek için sandığa gidiyor. Belirlenen genel kurul tarihlerine göre Çocuk Meclisi 5 Kasım’da, Kadın Meclisi 12 Kasım’da, Engelliler Meclisi 19 Kasım’da ve Gençlik Meclisi 28 Kasım’da yeni yönetimlerini belirleyecek. Seçimlere Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi ev sahipliği yapacak.

TÜM HABERLER