DENİZLİ, EVİNDE KALIYOR
ACIPAYAMBaşkan Osman Zolan: "Teşekkürler Denizlim" Koranavirüs salgını nedeniyle yetkililerin "evde kal" çağrısına uyan Denizlililer özellikle hafta sonu şehrin önemli meydanları, park ve yaşam alanlarını boş bıraktı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, uyarıları dikkate alan tüm hemşehrilerine teşekkür etti.
DENİZLİ, EVİNDE KALIYOR
Başkan Osman Zolan: “Teşekkürler Denizlim”
Koranavirüs salgını nedeniyle yetkililerin "evde kal" çağrısına uyan Denizlililer özellikle hafta sonu şehrin önemli meydanları, park ve yaşam alanlarını boş bıraktı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, uyarıları dikkate alan tüm hemşehrilerine teşekkür etti.
Denizlililer, özellikle hafta sonu koranavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle alınan tüm tedbirlere uyarak park ve mesirelerde piknik, spor ve yürüyüş gibi faaliyette bulunma yasağına uydu. Yetkililerin "evde kal" çağrısına uyan Denizlililerin şehrin önemli meydanları, park ve yaşam alanlarını boş bırakarak zorunlu olmadıkça dışarı çıkmadığı görüldü. Denizlililerin büyük bir bölümünün uyarıları dikkate alması memnuniyetle karşılanırken, Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler de otobüs terminali, belediye otobüsleri, duraklar gibi tüm büyükşehir hizmet alanlarında temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, koronavirüs ile mücadelede bir ve beraber olunması gerektiğini, salgının bu şekilde daha kolay yenilebileceğini söyledi.
"Tüm hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum "
Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayan ve "evde kal" çağrısına uyan tüm hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Osman Zolan, salgının atlatılması için tüm kurumlarla koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade etti. Başkan Zolan, şunları belirtti: "Büyükşehir Belediyemiz koronavirüse karşı sahada, dezenfeksiyon ve diğer tüm tedbirlerini almaya devam ediyor. Özellikle hafta sonunda vatandaşlarımız 'evde kal’ çağrısına olumlu yanıt verdi. Tüm hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah bu salgını hep birlikte yeneceğiz. Biz güçlü bir milletiz, inşallah hep birlikte başaracağız."
İlginizi Çekebilir
Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü
Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.
Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti
Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi
Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.
Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu
Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.
Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı
Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.
Meteoroloji çiftçileri zirai dona karşı uyardı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli’de etkili olan soğuk havalar nedeniyle zirai don beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda çiftçileri uyardı.