© Haber Acıpayam 2022

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ DODURGA'DA DUALARLA YAD EDİLDİ

İlçemize bağlı Dodurga Beldesinde Çanakkale Şehitlerini anma programı düzenlendi

Çanakkale şehitleri için Dodurga çarşı meydanında düzenlenen anma törenine, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat ZEYBEKÇİ, Bilal UÇAR, Uşak Vali Yardımcısı Nadi KILIÇARSLAN, Acıpayam Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Dağ, Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR, Dodurga Belediye Başkanı Ömer DENİZ, Dodurga’lılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Selman HUZ, çevre Belde Belediye Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Dodurga’lılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin öncülük ettiği anma töreninde bir konuşma yapan Dernek  Başkanı Selman HUZ, Çanakkale Şehitlerini anma töreninin bu yıl 4.sünü gerçekleştirdiklerini belirterek, tüm şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz ve bunu geleneksel olarak her yl devam edeceğiz dedi.
 
Diğer konuşmaların ardından şehitlerimiz Kuran-ı Kerim okundu.
Çevre ilçe, belde ve köylerden anma törenine gelenlere ikramlarda bulunuldu.
 
Daha sonra Araştırmacı- Yazar Hüseyin YILDIZ, Çanakkale Savaşı ve Şehitlerle ilgili konferans verdi.
Anma töreni Ozanların söylediği türkü ve deyişlerin ardından mehteran gösterisiyle sona erdi.

 

İlginizi Çekebilir

Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı

Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.

Meteoroloji çiftçileri zirai dona karşı uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli’de etkili olan soğuk havalar nedeniyle zirai don beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda çiftçileri uyardı.

Denizli’de bu gece zirai don bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için bu gece ve Perşembe sabah saatlerinde zirai don beklendiğini ifade ederek, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulundu.

Yemek yiyemeyen kadın midesi yukarı çekilerek sağlığına kavuştu

Aydın’da yaşayan ve yemek yiyememe şikayetleri baş gösteren 51 yaşındaki kadının, yemek borusu kanserine yakalandığı tespit edildi. Kanserli 30 santimetre yemek borusu başarılı bir ameliyatla alınan kadın, midesi yukarıya çekilerek sağlığına kavuştu.

Denizli için zirai don uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk havayla birlikte tarımsal faaliyetlerin devam ettiği yerlerde zirai don riski konusunda uyarılarda bulundu. Aynı zamanda yapılan değerlendirmelere göre, Denizli’de yer yer kar yağışlarının görüleceği belirtildi.

Denizli'de Ramazan Bayramı öncesi sıkı denetim

Denizli Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğünce yürütülmekte olan gıda denetimleri, Ramazan Bayramı öncesinde de yoğun olarak devam ediyor. Bayram öncesi ve bayram sürecinde de denetimlerin süreceğini belirten Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar, "Aralıksız sürdürülen gıda denetimlerinin, Bayram öncesi ve bayram süresince de artarak devam edecektir. En büyük gıda denetçileri halkın kendisidir" dedi.

TÜM HABERLER