© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’den Karma Fotoğraf Sergisi

Başkan Çavuşoğlu: “Denizli’nin meydanları sanatla buluşacak” Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Fotoğrafçılık Kulübü’nde “Temel Fotoğrafçılık Eğitimi ve Fotoğraf Çekimi”eğitimi alan kursiyerlerin eserleri sanatseverlerle buluştu. Serginin açılışını yapan Başkan Çavuşoğlu, Denizli’nin sokakları, caddeleri ve meydanlarının sanatla buluşacağını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin koordinasyonunda, Genç Denizli Fotoğrafçılık Kulübü’nün Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile düzenlediği Temel Fotoğrafçılık Eğitimi ve Fotoğraf Çekimikursunda başarılı olan 22 kursiyerin 60 eseriKarma Fotoğraf Sergisi ile beğeniye sunuldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda gerçekleşen açılış programına Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Başkurt, davetliler ve çok sayıda sanatsever katıldı. Kurs hakkında bilgi veren Denizli Büyükşehir Belediyesi personeli ve fotoğraf sanatçısı Zeki Akakça, gençler başta olmak üzere her yaştan 22 kursiyerin sergiye emek verdiğini belirterek, kendilerine her türlü imkanı sunan Başkan Çavuşoğlu’na teşekkür etti.

 

Kültür ve sanata tam destek

 

Başkan Çavuşoğlu ise, Denizli’nin sokakları, caddeleri ve meydanlarının sanatla buluşacağını ifade ederek, kenti sanat şehri haline getirmek için çalışmalar yapacaklarını söyledi. Sergide 22 fotoğrafçının ortaya koyduğu güzelliklerigöreceklerini kaydeden Başkan Çavuşoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Umarım daha büyük güzellikleri, sanatla anılabilecek bir şehri daha da güzelleştirmek bizim elimizde olacak. Bu anlamda katkı ve desteklerimizi de esirgemeden bu süreci tamamlayacağız” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Başkan Çavuşoğlu, kursiyerlerle birlikte serginin açılışını gerçekleştirdi.

 

22 kursiyerin 60 eseri sergileniyor

 

Genç Denizli Karma Fotoğraf Sergisi’nde son iki dönem temel fotoğrafçılık eğitimi ve fotoğraf çekimi kursuna katılan 60 kursiyerden 22’sinin 60 eseri sergide yer alıyor. Ağırlıklı olarak Denizli ve çevresi ile farklı şehir ve ülkelere ait fotoğraflar sergide 6 Haziran’a kadar görülebilecek.

İlginizi Çekebilir

Büyükşehir kömür denetimlerine başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından ısınmadan kaynaklanan hava kirliliğinin kontrolü için yetki devri alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında hava kirliliğinin minimum düzeyde olması için kömür satış noktalarında denetimlere başladı.

Başkan Çavuşoğlu, Kent Lokantasını ziyaret etti

Vatandaşlar Kent Lokantasından memnunDar gelirli vatandaşların ucuz, lezzetli ve sağlıklı yemeğe ulaşması için hizmete açtıkları Kent Lokantasını ziyaret eden Başkan Çavuşoğlu, hemşehrilerinin memnuniyetiyle karşılaştı. Başkan Çavuşoğlu, kısa süre sonra ikinci Kent Lokantasını açacaklarını müjdeledi.

Başkan Çavuşoğlu’ndan kritik açıklama

Akbaş Barajı’ndan içme suyu alımı durduruldu 400.000 kişiyi etkileyecek Başkan Çavuşoğlu: “Su kesintilerine başlayabiliriz”Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, su seviyesi kritik kodun altına düşen Akbaş Barajı’ndan bugün itibariyle içme suyu alımını durdurmak zorunda kaldıklarını açıklayarak, tasarruf yapılmaması halinde su kesintilerine başlayabileceklerini duyurdu. Başkan Çavuşoğlu, alternatif su kaynakları temin etme konusunda çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Yeni sezonun ilk salepleri toprakla buluştu

Denizli'de 11 yıldan bu yana arklı salep türlerini yetiştiren ve ‘Salep dede’ olarak bilinen 77 yaşındaki emekli Süleyman Yüksel, 2025 yılı sezonunda hasat edilmek üzere il salepleri toprakla buluşturdu.

Diyabet hastalarının yüzde 30'u gizli kalp krizi geçiriyor

Denizli Özel Egekent Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Bilgin Emrecan, dünyada her yıl 19 milyona yakın kişinin kalp ve damar hastalıklarından hayatını kaybettiğine dikkat çekerek, diyabet hastalarında kalp krizinin daha farklı seyrettiğini belirtti.

Gübre desteği müracaat süresi uzatıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin çiftçilerin girdi maliyetlerini azaltmak, ürün verim ve kalitesini artırmak amacıyla vereceği gübre desteği müracaatları 20 Ekim 2024’e kadar uzatıldı. Başvurular www.denizli.bel.tr veya DESKİ ilçe hizmet birimlerinden yapılacak.

TÜM HABERLER