© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir’de hedef 1 milyon metrekare beton parke taşı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun göreve başlamasından bu yana kent genelinde 263 bin metrekare beton parke taşı döşemesini tamamladı. Acil ihtiyaç olan mahallelere beton parke taşı döşeme işleminin devam edeceğini belirten Başkan Çavuşoğlu, “Hedef 1 milyon metrekare beton parke taşı” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun göreve gelir gelmez 19 ilçe ve bağlı mahallelerinde ihtiyaç olan bölgelerde başlattığı beton parke taşı döşemesi tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda 1 Nisan’dan bu yana kent genelinde 263 bin metrekare beton parke taşı döşeme işlemlerinin tamamlandığı ifade edildi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kısa süre içerisinde ihtiyaç olan mahalle ve bölgelere yatırımlarının süreceği ve 2025’in ilk çeyreğine dek 1 milyon metrekare beton parke taşı döşeme işleminin tamamlanacağı kaydedildi.

Halkımızın konfor ve mutluluğu için…

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu Denizli halkının daha rahat, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için her alanda gayret ettiklerini ifade ederek, acil ihtiyaç olan yerlerde beton kilit parke taşı döşemelerinin hız kesmeden sürdüğüne dikkati çekti. Başkan Çavuşoğlu, vatandaşların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, “İstiyoruz ki şehrimizin her köşesinde halkımızın neye ihtiyacı varsa koşalım ve o talepleri yerine getirelim. İmkanlarımız doğrultusunda her türlü ihtiyaca yanıt vermeye gayret ediyoruz. Acil ihtiyaç  olan bölgelerde hızlı bir şekilde aksiyon alıp, halkımızın talebine olumlu bir şekilde yanıt veriyoruz. Halkımızın konfor ve mutluluğu için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hedef 1 milyon metrekare beton parke taşı” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Çeyiz parası için çalışan Merve'nin pişmanlık göstermeyen katillerine ceza yağdı

Denizli'de çeyiz parası biriktirmek için çalıştığı markete sığınan kişiyi korumaya çalışırken öldürülen kasiyer Merve Acar cinayetine ilişkin açılan davada karar açıklandı. Merve’nin doğum gününden bir gün sonra görülen karar duruşmasında 7 sanık ceza alırken, mahkeme heyeti pişmanlık göstermeyen sanıklar için indirim hakkını kullanmadı.

Kontrolden çıkan otomobil römorka çarpıp şarampole uçtu; 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarındaki saman yüklü römorka çarptıktan sonra şarampole uçtu. Kaza sonucunda, 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Büyükşehir kömür denetimlerine başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından ısınmadan kaynaklanan hava kirliliğinin kontrolü için yetki devri alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında hava kirliliğinin minimum düzeyde olması için kömür satış noktalarında denetimlere başladı.

Başkan Çavuşoğlu, Kent Lokantasını ziyaret etti

Vatandaşlar Kent Lokantasından memnunDar gelirli vatandaşların ucuz, lezzetli ve sağlıklı yemeğe ulaşması için hizmete açtıkları Kent Lokantasını ziyaret eden Başkan Çavuşoğlu, hemşehrilerinin memnuniyetiyle karşılaştı. Başkan Çavuşoğlu, kısa süre sonra ikinci Kent Lokantasını açacaklarını müjdeledi.

Başkan Çavuşoğlu’ndan kritik açıklama

Akbaş Barajı’ndan içme suyu alımı durduruldu 400.000 kişiyi etkileyecek Başkan Çavuşoğlu: “Su kesintilerine başlayabiliriz”Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, su seviyesi kritik kodun altına düşen Akbaş Barajı’ndan bugün itibariyle içme suyu alımını durdurmak zorunda kaldıklarını açıklayarak, tasarruf yapılmaması halinde su kesintilerine başlayabileceklerini duyurdu. Başkan Çavuşoğlu, alternatif su kaynakları temin etme konusunda çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Yeni sezonun ilk salepleri toprakla buluştu

Denizli'de 11 yıldan bu yana arklı salep türlerini yetiştiren ve ‘Salep dede’ olarak bilinen 77 yaşındaki emekli Süleyman Yüksel, 2025 yılı sezonunda hasat edilmek üzere il salepleri toprakla buluşturdu.

TÜM HABERLER