Büyükşehir Meclisi 2019'un son toplantısını gerçekleştirdi
ACIPAYAMBüyükşehir Meclisi 2019'un son toplantısını gerçekleştirdi / Meclis 2019'da 838 karara imza attıDenizli Büyükşehir Belediyesi 2019 yılının son toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, başkanlığında gerçekleştirdi. 2019 yılında toplam 838 karara imza attıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Büyükşehir Meclisi 2019'un son toplantısını gerçekleştirdi
Meclis 2019'da 838 karara imza attı
Denizli Büyükşehir Belediyesi 2019 yılının son toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, başkanlığında gerçekleştirdi. 2019 yılında toplam 838 karara imza attıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi 2019 yılının son toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısının 2. Birleşimi olan son toplantıda 35 gündem maddesi görüşüldü. Başkan Osman Zolan gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yaptığı konuşmada, Meclis'in 2019 yılında toplam 11 toplantı gerçekleştirdiğini söyledi. Bu yıl yapılan yerel seçimlerden dolayı Meclis'in 11 toplantı yaptığını kaydeden Başkan Osman Zolan, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 11 toplantıda gerçekleştirdiği 23 birleşimde toplamda 789 karara imza attığını ifade etti. Meclis'in Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DEKSİ) Genel Kurulu sıfatıyla yaptığı 5 toplantıda ise 49 karara imza attığını belirten Başkan Osman Zolan, 2019 yılında Büyükşehir Meclisi ve DESKİ Genel Kurulu olarak toplamda 838 maddeyi karara bağladıklarını söyledi.
"Yeni yıl Denizlimize güzellikler getirsin"
2019 yılında yapılan çalışmalardan dolayı tüm Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerine teşekkür eden Başkan Osman Zolan, "İnşallah yeni yılda da şehrimize hizmet etmek için çalışmaya devam edelim. Birlik ve beraberlik çok önemli. Almış olduğumuz kararlar çok önemli. Şimdiden yeni yılınız kutlu olsun. Sevdiklerimizle güzel sağlıklı bir yıl olsun inşallah. Yeni yıl Denizlimize güzellikler getirsin" temennisinde bulundu. Konuşmanın ardından Başkan Osman Zolan, 2019 yılının son oturumunu kapatarak Meclis'in 10 Ocak 2020'de toplanacağını bildirdi.
İlginizi Çekebilir
Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu
Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.
Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü
Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.
Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti
Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi
Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.
Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu
Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.
Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı
Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.