Başkan Zolan'dan Babalar Günü mesajı

Başkan Zolan'dan Babalar Günü mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. İnsanın yaşı kaç olursa olsun baba figürünün hayatın en önemli aktörü olduğunu kaydeden Başkan Zolan, ailenin temel direği olarak görülen babanın güven, sevgi ve saygının sembolü olduğunu vurguladı. Babanın çınar ağacı gibi gölgesinde huzur bulunan en değerli varlıklardan biri olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “Bizleri hayata hazırlayan, her anımızda yanımızda olan, sevgisi ve fedakarlıklarını her zaman hissettiğimiz babalarımız, yaşam zenginliğimizdir. Onlar hayatın tüm yükünü omuzlarken bizlere de güç ve anlam katarlar. Sağlıklı ve mutlu bir ailenin ve dolayısıyla sağlıklı bir toplumun en büyük güvencesi olan babalarımıza şükran borçluyuz” ifadelerini kullandı.

 

 

Ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu addeden, hayat tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan babaların yerinin hiçbir şekilde dolmayacağını, bu nedenle yaşarlarken kıymetlerinin bilinmesi gerektiğini belirten Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Baba sevgisi, sevgilerin en büyüğü ve en kıymetlisidir. Bu duygu ve düşüncelerle hayatını kaybeden başta kıymetli babam olmak üzere tüm merhum büyüklerimize Allah’tan rahmet diliyor, başta şehit babaları olmak üzere tüm babalarımızın ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutluyorum.”

 

İlginizi Çekebilir

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

TÜM HABERLER