Başkan Zolan PAÜ'yü kazanan gençlere Denizli'yi anlattı
ACIPAYAMÜNİAK Denizli, Pamukkale Üniversitesi'ni (PAÜ) yeni dönemde kazanan gençler ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi. PAÜ yerleşkesinde düzenlenen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ile Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer ve çok sayıda üniversiteli öğrenci katıldı. Gençlerin sunduğu konser ile başlayan programda üniversitelilerin yoğun alkış ve sevgi gösterileriyle sahneye davet edilen Başkan Zolan, eğitimleri için Denizli'ye gelen tüm gençlere "hoş geldin" diyerek yeni eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını diledi. Denizli'nin Türkiye'de parmakla gösterilen bir şehir olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, kentin kişi başı yeşil alan konusunda Avrupa standartlarının üzerinde olduğunu, spor yapmak isteyen gençler için ise Denizli Büyükşehir Belediyesinin 20 branşta ücretsiz spor kursu verdiğini söyledi.
"Denizlimizde her şey var çok şükür"
Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Sizler bizim geleceğimizsiniz, gözbebeğimizsiniz. Gençlik demek hazine demektir, sizler bizden daha başarılı olacaksınız, daha ileri gideceksiniz bundan hiç şüphem yok. Çok şükür her türlü imkanımız var. Bu şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizleri tebrik ediyorum Denizli'yi tercih ettiğiniz için, bizleri mutlu ettiniz." Gençlerin Denizli'de güzel zaman geçirebilecekleri Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Denizli Kayak Merkezi, kültür, spor ve sanat etkinlikleri ve tesislerini anlatan Başkan Zolan, "Denizlimizde her şey var çok şükür" dedi. Gençlere yönelik sayısız proje yaptıklarını bu kapsamda Denizli'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından "Genç Dostu Şehir" ödülü aldığını hatırlatan Başkan Zolan, çünkü her şeyin gençlik için olduğunu kaydetti.
Başkan Zolan'a gençliğinin karakalem çalışması hediye edildi
PAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutluhan ve AK Parti Denizli İl Başkanı Güngör de yeni dönemde PAÜ'yü kazanarak Denizli'ye gelen gençlere "hoş geldin" dileyerek eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından PAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Tuğba Barış, Başkan Zolan'a eşi Berrin Zolan ile birlikte çekildiği gençlik fotoğrafının karakalem çalışmasını hediye etti. Gençlerle bir süre sohbet edip konseri dinleyen Başkan Zolan bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
İlginizi Çekebilir
Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü
Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.
Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti
Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi
Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.
Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu
Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.
Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı
Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.
Meteoroloji çiftçileri zirai dona karşı uyardı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli’de etkili olan soğuk havalar nedeniyle zirai don beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda çiftçileri uyardı.