© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan afetzedeleri yalnız bırakmıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yüzlerce araç, iş makinesi ve ekibi ile yardım tırlarını bölgeye sevk eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, yıkımın en şiddetli yaşandığı illerden Hatay’ın İskenderun ilçesinde depremin yaralarını sarmak için çalışmalarına devam ediyor. Sık sık afet bölgesini ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolaneşi Berrin Zolan ile Hatay’ın İskenderun ilçesine gitti. Başkan Osman Zolan’a Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve eşi Nur Örkide eşlik etti. İlk olarak bölgede görev yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi DESKİ ve Pamukkale Belediyesi çalışanları ile buluşan Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte diğer belediye ve kurumların tedarik ettiği iftar ve sahurluk ürünlerin afetzedelere ulaştırıldığı Gönül Mutfağı’nda incelemelerde bulunan Başkan Zolan burada bir sürprizle karşılaştı. Sevilen şarkıcı Gülben Ergen ile ünlü şef Ebru Baybara Demir, Denizli Büyükşehir Belediyesince verilen iftar ve sahur desteğinden dolayı Başkan Zolan’a teşekkür etti.

 

“Tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız”

 

Başkan Zolan, İskenderun ziyareti kapsamında Pınarbaşı Çadırkenti ile İsa Taş Konteyner Kenti’nde kalan afetzedelerle bir araya geldi, ramazan aylarını tebrik etti. Vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunan, afetzedelerin acısını paylaşan Başkan Zolan, özellikle çocuklarla yakından ilgilenerek vatandaşların her türlü ihtiyacının karşılanması için Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin bölgede aralıksız hizmet verdiğini söyledi. Başkan Zolan, “Bu zorlu günleri hep birlikte aşacağız. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız. Biz birlikte çok güçlüyüz” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gerçekleştirdiği temel atma törenine katıldı

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan son olarak koordinatör belediye olarak görev yaptıkları İskenderun ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve beraberindekilerin katılımlarıyla gerçekleşen Deprem Konutları ve Yeni Devlet Hastaneleri Temel Atma Töreni’ne katıldı. Törende Antakya, Defne ve İskenderun Devlet Hastaneleri ile Kırıkhan'da köy evi, İskenderun, Altınözü ile Arsuz'da ise deprem konutlarının temel atma töreni yapıldı.

 

İlginizi Çekebilir

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu

Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.

Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı

Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.

TÜM HABERLER