© Haber Acıpayam 2022

Başkan Çavuşoğlu’ndan ilk sefer öncesi Ulaşım AŞ’yeziyaret

“Bu şehri beraber güzelleştireceğiz”Güne sabahın erken saatlerinde başlayan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ’yi ilk sefer öncesi ziyaret eden Başkan Çavuşoğlu, göreve giden şoförler ile araç servis ve bakım çalışması yapan personelle bir araya geldi. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Çavuşoğlu,“Bu şehri beraber güzelleştireceğiz” dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, güne sabahın erken saatlerinde başlayan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ’yi ilk sefer öncesi ziyaret etti. Sabahın ilk saatlerinde gerçekleşen ziyareteUlaşım AŞ Genel Müdürü Mithat Tüzüner eşlik etti. Belediye otobüs şoförleri, idari hizmetler, araçservis ve bakım hizmetleri atölyesinde görev yapan personelle sabah kahvaltısında bir araya gelenBaşkan Çavuşoğlu, çalışanların istek, öneri ve sorunlarını dinledi.Çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Çavuşoğlu, “Bu şehri artık beraber yönetiyoruz. Sizler bizim yol arkadaşımızsınız. İnandığımız bir doğru var; bu şehri beraber güzelleştireceğiz, yol arkadaşlarımızla keyifli hale getireceğiz, beraber mutlu olacağız. Ana düsturumuz yaptığımız işi layıkıyla ve hakkıyla yapmak olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Sefere çıkan şoförleri uğurladı

 

Başkan Çavuşoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz bu hizmeti daha da güzelleştirip bir adım daha nasıl ileri götüreceğiz onun için çalışacağız. Kullandığınız araçları kendi aracınız gibi koruyabiliyor, içine kendi eviniz gibi bakabiliyorsanız, görevinizi hakkıyla yapıyorsunuz demektir. Ulaşımını sağladığımız vatandaşlarımıza göstereceğiniz nezaket, güler yüz o insanları da mutlu edecektir.” Başkan Çavuşoğlu daha sonra araçservis ve bakım hizmetleri atölyesinde görev yapan personelle sohbet etti, sefere çıkan şoförleri uğurlayarak hayırlı yolculuklar diledi.

 

İlginizi Çekebilir

Büyükşehir, iklim değişikliği ile mücadele ediyor

Denizli’de susuzluğa dayanıklı yeşil bitki dönemi başlıyorDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu,şehrin ana arterleri ve meydanlarında kullanılan, yoğun su tüketimine neden olan çim ve bitki yerine; küresel ısınma ve iklim değişikliği ile mücadele kapsamında çok daha az su tüketen yeşil bitki peyzaj dönemi başlattıklarını açıkladı.

Büyükşehir ile yol çizgileri yenileniyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde ana arterlerde trafiğin güvenli bir şekilde akışının sağlanması, kazaların en aza indirgenmesi, sürücülere rehberlik etmesi ve işaretlemelerin eksiksiz olması amacıyla yol çizgisi çalışmalarına başladı.

Engelleri aşıp ikinci şiir kitabını yazdı

Denizli’de yaşayan bedensel engelli Gökhan Sağıt’ın ikinci şiir kitabı olan ‘Bir Engellinin Yüreğinden Şiirler 2’yi okurlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

Denizlili yeni evli çift balayı dönüşü kaza yaptı; 1 ölü 1 yaralı

Hafta sonu dünya evine giren Denizlili genç çift, balayı dönüşü kaza yaptı. Meydana gelen kazada damat hayatını kaybederken gelin yaralı olarak kurtarıldı.

Başkan Çavuşoğlu'ndan Mevlit Kandili Mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çavuşoğlu, tüm İslam âleminin mübarek kandilini tebrik ederken, bu gecenin tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

Denizlili esnaflar Narin için lokma döktürdü

Denizli'de esnaflar, Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran'ın anısına dua edip lokma hayrı yaptırdı. Esnaflar Narin Güran'nın afişi ile farkındalık oluşturdu.

TÜM HABERLER