© Haber Acıpayam 2022

Altın kızlardan Başkan Zolan'a ziyaret

Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası Ümit Genç Bayan Takımı Kata Kategorisi'nde Türkiye şampiyonu olan Denizli Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı sporcuları Damla Su Türemen, Peri Koyuncu ve Aslı Başak Pehlivan ile Karate Takımı Antrenörü Muhammet Kaya, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete, Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut ve Spor Şube Müdürü Murat İsmail Aydoğmuş eşlik etti. Şampiyon sporcuları tebrik eden Başkan Zolan, gençlerin başarılı sonuçlar almasının kendilerini daha da mutlu edip gururlandırdığını söyledi. Başkan Zolan, "İnşallah Avrupa'da ve dünyada başarılarınızın devamı gelecektir. Gerçekten sizlerle gururlandık. Bu başarıyı yaşamak çok güzel bir şey. Allah'ım daim eylesin. Gençlik bizim geleceğimizdir. Şehrimizin, ülkemizin bayrağını inşallah daha iyi yerlere taşıyacaksınız. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.

 

Başkan Zolan'a teşekkür

 

Karate Takımı Antrenörü Kaya ise şampiyonaya 477 kulübün katıldığını, bayanlar kategorisinde ise 80 kulübün mücadele ettiğini belirterek, Denizli Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı'nın geçen yıl da şampiyon olduğunu hatırlattı. Bu yıl da finale kalıp turnuvanın bayanlar kategorisinde rekor puan aldıklarını ifade eden Kaya, 3 ay sonra Avrupa şampiyonası milli takım seçmelerinin yapılacağını işaret ederek, "Şu an bunun için hazırlanıyoruz. Bizlere verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ederiz. Desteğinizi her zaman hissediyoruz. Her şey için çok teşekkürler. Türkiye şampiyonası kupasını getirdik, şimdi hedefimiz Avrupa kupasını getirmek olacaktır" ifadelerini kullandı. Sporcular da verdikleri destekten dolayı Başkan Zolan'a teşekkür ederek, müsabakalarda ellerinden gelen çabayı gösterecekleri sözü verdi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de bu gece zirai don bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için bu gece ve Perşembe sabah saatlerinde zirai don beklendiğini ifade ederek, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulundu.

Yemek yiyemeyen kadın midesi yukarı çekilerek sağlığına kavuştu

Aydın’da yaşayan ve yemek yiyememe şikayetleri baş gösteren 51 yaşındaki kadının, yemek borusu kanserine yakalandığı tespit edildi. Kanserli 30 santimetre yemek borusu başarılı bir ameliyatla alınan kadın, midesi yukarıya çekilerek sağlığına kavuştu.

Denizli için zirai don uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk havayla birlikte tarımsal faaliyetlerin devam ettiği yerlerde zirai don riski konusunda uyarılarda bulundu. Aynı zamanda yapılan değerlendirmelere göre, Denizli’de yer yer kar yağışlarının görüleceği belirtildi.

Denizli'de Ramazan Bayramı öncesi sıkı denetim

Denizli Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğünce yürütülmekte olan gıda denetimleri, Ramazan Bayramı öncesinde de yoğun olarak devam ediyor. Bayram öncesi ve bayram sürecinde de denetimlerin süreceğini belirten Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar, "Aralıksız sürdürülen gıda denetimlerinin, Bayram öncesi ve bayram süresince de artarak devam edecektir. En büyük gıda denetçileri halkın kendisidir" dedi.

Denizli'de bayramda ekmek çıkmayacak

Denizli Fırıncılar Odası, Ramazan Bayramı süresince fırınlardan ekmek çıkarılmayacağı belirterek, arife günü ihtiyaç olan ekmek miktarının üretileceğini duyurdu.

Denizli’de bahar ve kış aynı günde yaşandı

Denizli’de Mart ayında son 68 yılın sıcaklık rekorun kırılmasının ardından, 15 derece birden soğuyan havayla birlikte kent güne kar yağışıyla uyandı. Aşırı sıcaklar nedeniyle erken çiçek açan meyve ağaçlarının üzerine düşen kar, renkli görüntüler oluşturdu.

TÜM HABERLER