© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM TEK YÜREK OLDU

Suriye’nin İdlib kentinde Türk Silahlı Kuvvetleri’ne karşı düzenlenen haince hava saldırısında şehit düşen askerlerimizi anmak, cephede vatan savunması yapan şanlı ordumuza destek için yürüyüş düzenlendi.

Kuran-ı Kerim tilaveti, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Acıpayam Cumhuriyet Meydanından başlayıp, Acıpayam Askerlik Şubesi önünde sona eren yürüyüşte Acıpayamlılar ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü.Rusya ve Esad’a rejimine tepki gösterdi.

 

Yüzlerce Acıpayamlı yürüyüş boyunca, “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz”, “Kahrolsun Rusya kahrolsun Esad”, “Vatan sana canım feda”, “Ne Mutlu Türk’üm diyene” sloganları attı.

 

Yürüyüşe, Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, daire ve kurum amirleri, Belediye meclis üyeleri, Belediye çalışanları, siyasi partilerin temsilcileri ve yüzlerce kişi katıldı.

 

Acıpayam Askerlik Şubesi önünde sona eren yürüyüşte Acıpayam protokolü, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yasin Gökçe nezninde tüm Acıpayam halkı adına Türk Bayrağı hediye etti.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de bu gece zirai don bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için bu gece ve Perşembe sabah saatlerinde zirai don beklendiğini ifade ederek, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulundu.

Yemek yiyemeyen kadın midesi yukarı çekilerek sağlığına kavuştu

Aydın’da yaşayan ve yemek yiyememe şikayetleri baş gösteren 51 yaşındaki kadının, yemek borusu kanserine yakalandığı tespit edildi. Kanserli 30 santimetre yemek borusu başarılı bir ameliyatla alınan kadın, midesi yukarıya çekilerek sağlığına kavuştu.

Denizli için zirai don uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk havayla birlikte tarımsal faaliyetlerin devam ettiği yerlerde zirai don riski konusunda uyarılarda bulundu. Aynı zamanda yapılan değerlendirmelere göre, Denizli’de yer yer kar yağışlarının görüleceği belirtildi.

Denizli'de Ramazan Bayramı öncesi sıkı denetim

Denizli Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğünce yürütülmekte olan gıda denetimleri, Ramazan Bayramı öncesinde de yoğun olarak devam ediyor. Bayram öncesi ve bayram sürecinde de denetimlerin süreceğini belirten Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar, "Aralıksız sürdürülen gıda denetimlerinin, Bayram öncesi ve bayram süresince de artarak devam edecektir. En büyük gıda denetçileri halkın kendisidir" dedi.

Denizli'de bayramda ekmek çıkmayacak

Denizli Fırıncılar Odası, Ramazan Bayramı süresince fırınlardan ekmek çıkarılmayacağı belirterek, arife günü ihtiyaç olan ekmek miktarının üretileceğini duyurdu.

Denizli’de bahar ve kış aynı günde yaşandı

Denizli’de Mart ayında son 68 yılın sıcaklık rekorun kırılmasının ardından, 15 derece birden soğuyan havayla birlikte kent güne kar yağışıyla uyandı. Aşırı sıcaklar nedeniyle erken çiçek açan meyve ağaçlarının üzerine düşen kar, renkli görüntüler oluşturdu.

TÜM HABERLER