YÜZÜNE TIRAŞ KÖPÜĞÜ SÜRÜP PTT'Yİ SOYDU
ACIPAYAMDenizli’de PTT şubesine giren yüzü tıraş köpüğüyle kaplı bir kişi, görevliye silah göstererek 2 bin TL çaldı.
Edinilen bilgiye göre olay, öğle saatlerinde Merkezefendi ilçesi Selçukbey Mahallesi’nde bulunan PTT’nin Selçukbey Şubesi’nde meydana geldi. PTT’nin Selçukbey şubesine bir araçla gelen bir kişi plakasını tıraş köpüğüyle kapattı. Daha sonra tıraş köpüğünü yüzüne süren şahıs, güneş gözlüğünü de takarak PTT şubesine girdi. İlk olarak sakin hareket eden şahıs, daha sonra belinden tabancasını çıkararak kadın görevliye gösterdi. Cebinden siyah bir poşet de çıkaran şahıs, PTT görevlisinden kasadaki paraları doldurmasını istedi. Kadın görevli sakin bir şekilde paraları poşete doldururken, hırsızın bu sırada silahını göstermeye devam ettiği görüldü. Şahıs 2 bin TL parayı aldıktan sonra dışarı çıkarken, kadın görevli ilk şoku atlatıp polisi aradı. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ekibi geldi. Bu sırada araçtan şüphelenen çocuklar ise aracın plakasındaki tıraş köpüğünü silerek, aracın plaka numarasını aldı. Polis ekipleri PTT şubesinde incelemelerde bulunurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Soygunu gerçekleştiren şahsı gördüğünü kaydeden İ.D. isimli kız çocuğu, ‘’Yüzü beyaz köpüklü birisi geldi. Biz çok korktuk. Gelen adamın aracının plakası da köpükle kapalıydı ama ben ayağımla açtım. Siyah uzun boylu bir adamdı. Biz çok şüphelendik. Bir şey olacağını anladık. Yüzü köpüklü bir kişi PTT’den para çaldı” dedi.
İlginizi Çekebilir
Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı
Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.
Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu
Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.
Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü
Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.
Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti
Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi
Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.
Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu
Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.