© Haber Acıpayam 2022

Yeni İlçe Otogarı Çameli'ye çok yakıştı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ilçelere kazandırdığı modern terminal binaları tek tek hizmete giriyor. Bu kapsamda hizmete giren Çameli İlçe Otogarı'nın ilçeye çok yakıştığını söyleyen Çamelililer, yapılan yatırımlar için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

 Denizli Büyükşehir Belediyesinin ilçelere kazandırdığı modern terminal binaları tek tek hizmete giriyor. Bu kapsamda hizmete giren Çameli İlçe Otogarı'nın ilçeye çok yakıştığını söyleyen Çamelililer, yapılan yatırımlar için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. 

Denizli’nin büyükşehir olmasıyla birlikte kent genelinde dev yatırımlara imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçelere de ihtiyaçlarına yönelik modern tesisler kazandırıyor. Bu kapsamda ilk olarak Sarayköy ilçesine modern bir terminal binası kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli, Çal ve Honaz ilçesine de modern otogarlar inşa etti. Toplamda 550 metrekare kapalı alana inşa edilen Çameli İlçe Otogarı bölge halkına hizmet vermeye başladı. Modern tesiste bilet satış ofisleri, yolcu bekleme alanı, kafeterya, mescit, teras ve kahvehane yer alırken, Çameli İlçe Otogarı'nın ilçeye çok yakıştığını söyleyen Çamelililer, yapılan yatırımlar için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

"Çameli istedi, biz yaptık"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli’de en büyük ihtiyaçlardan birinin otobüs terminali olduğunu, vatandaşların ve kendisinin ilçeye modern bir tesis kazandırmayı çok arzu ettiğini söyledi. Başkan Osman Zolan, " Modern bir terminal binasını, Çameli istedi, biz yaptık. Şükürler olsun güzel bir tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz söz verdik mi ne pahasına olursa olsun o sözü yerine getiririz. Milletimizin emanetini, bize duyduğu güveni hakkıyla yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hemşerilerim güle güle kullansınlar, hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Vatandaşlar ne dedi?

Burhan Sönmez (56): Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan'a, Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’a, Çamelimize böyle güzel hizmet gösterdikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çameli Otogarı’nda değişim şart oldu, eski garajımız küçük bir yerdi. Garaj diye bir şey yoktu, bir yazıhanemiz vardı. Şimdiki bu yatırımından dolayı Osman Zolan Başkanımızın ellerine sağlık, Allah nice ömürler versin. 

Mehmet Akdağ (58): Osman Başkanımdan Allah razı olsun. Kilit parke taşından pek çok hizmete kadar, aklına ne gelirse Büyükşehir Belediyesinin çok büyük hizmetleri var. Bugüne kadar otogarımız olmadı. Şu an da yeni otogarımız hakikaten çok güzel oldu. 

Mustafa Çonaş (48): Burası ilçemiz adına yapılacak en güzel işlerden birisiydi. Daha önce bakkal dükkanı gibi bir garajımız vardı. Yolcular nerede duracağını bilmez avcilarilan.com haldeydi. Şimdi sağolsun Osman Başkan, Cengiz Başkan ilçemize çok güzel hizmet getirdiler. Allah Osman Başkan'a uzun ömürler versin. Çameli’ye alt yapısından üst yapısına kadar,  yapılan hizmetlerden Çameli halkı olarak çok memnunuz.

Akif Altın (54): Yeni garajımızın yapılmasından memnun olduk. Tozdan, dumandan kurtulduk. Şimdi ilçemize yakışan belirli güzel yerlerimiz var. Emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. 

Şeref Akşit (57): Yıllarca Çameli’de otogar yoktu. Otobüslerin nereden gittiği belli değil, çamurun içinde üstü açık elinde çantalar yerdeydi. Osman Başkandan Allah razı olsun. İç, dış dizaynı çok güzel. Kapalı peron yapmış, Allah razı olsun. Çameli’de çok güzel avcilardigiturk.org hizmetler yapılıyor. Büyükşehir olduğumuzdan bu yana köylerimize de çok güzel hizmetler geliyor, Osman Zolan’dan çok memnunuz. 

Selahi Öğüt (49): Öncelikle Cengiz Başkanımıza ve Osman Zolan Başkanımıza binlerce teşekkürlerimi sunarım. Bu adamlar olmasaydı Çamelimiz ne yol görürdü, ne su görürdü ne de bir garaj. Sulama, kapalı pazar yerleri, düğün salonları yapılan hizmetlere kelimeler yetmez. Osman Zolan Başkana çok teşekkür ediyorum. Allah O'nu bizim başımızdan eksik etmesin.  

İlginizi Çekebilir

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

TÜM HABERLER