REMZİ ERCAN UNUTULMADI
ACIPAYAMUzun yıllar Acıpayam Merkezspor’da top koşturan ve Antrenörlük yapan Remzi Ercan anısına bu yıl 5.si düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi.
Acıpayam Merkezspor’da Anrenörlük yaparak sayısız futbolcu yetişmesinde emeği geçen Remzi Ercan futbol turnuvasında birinciliği Cumhuriyet takımı kazandı.
Cumhuriyet ile Afşar spor arasında oynanan fnal maçını Cumhuriyet takımı 5-1 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyn Erdem, Remzi Ercan’ın eşi Sevil Ercan, oğlu Musa Ercan, önceki dönemlerde Acıpayam Spor’un başkanlığını yapan İlhan Özcan, Mehmet Alev, Acıpayam Belediye spor antrönörü Dündar Gürsoy, Acıpayam spor’da uzun süre mücadele eden oyuncuların yanı sıra esnaflar vc futbolseverler final maçını izleyenler arasındaydı.
12 takımın katıldığı ve bu yıl 5.si düzenlenen Remzi Ercan futbol turnuvasında emeği geçenlere bu yıl yeni ismi ile mücadelesini sürdüren Acıpayam Belediye spor formaları hediye edildi.
Ayrıca Acıpayam Belediye Spor Antrenörü Dündar Gürsoy ve eşi Serpil Gürsoy, Remzi Ercan'ın eşi Sevil Ercan'a 20 numaralı Remzi Ercan forması hediye etti.
Şampiyon olan Cumhuriyet takımının kupasını Remzi Ercan’ın eşi Sevil Ercan tarafından verildi.
Turnuvanın 3.sü kura çekimi sonucunda Yunus Petrol oldu.
İlginizi Çekebilir
Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü
Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.
Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti
Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi
Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.
Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu
Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.
Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı
Denizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.
Meteoroloji çiftçileri zirai dona karşı uyardı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli’de etkili olan soğuk havalar nedeniyle zirai don beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda çiftçileri uyardı.