© Haber Acıpayam 2022

NİHAT ZEYBEKÇİ'NİN KURDUĞU FİRMADAN HIRSIZLIK YAPAN ŞAHISLAR TUTUKLANDI

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kurduğu Turkuaz Tekstil'e ait fabrikadan bir miktar altın ve para ile etkisiz hale getirilen güvenlik görevlisine ait silahı alan ve Nazilli, Balıkesir, Denizli'de yakalanan zanlılar mahkemeye sevk edildi. Denizli'de hakim karşısına çıkarılan 5 kişiden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakkında 27 ayrı suçtan kesinleşmiş 55 yıl hapis cezası bulunan soygun, yağma ve hırsızlık çetesinin elebaşı olduğu iddia edilen Levent Ş, (51) Geçtiğimiz Perşembe günü nefes kesen bir operasyonla Nazilli polisi tarafından Yeni Sanayide bulunan bir işyerinde kıskıvrak yakalanmıştı. Emniyete götürülen zanlının verdiği ifade doğrultusunda soruşturmayı derinleştiren Nazilli polisi, yakaladıkları şahsın, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kurduğu firmaya ait fabrikayı soyan kişi olduğu bilgisine ulaşmıştı.
Bunun üzerine Denizli polisi ile iletişime geçen Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ortak bir çalışma yürüterek Levent Ş’yi, hazırlanan özel tim eşliğinde Denizli’ye götürerek teslim etti. Denizli’de yapılan sorguda işledikleri suçları itiraf eden Levent Ş’nin (51) verdiği bilgiler doğrultusunda Asayiş Şube Hırsızlık Bürosu ekipleri, Sezgin Ç. (43) ile Ali Y.’yi (40) Balıkesir’de, İsmail A. (35) ve Mehmet A.’yı (37) ise Denizli’de yakaladı.
Aralarında Turkuaz Tekstil de olmak üzere, Denizli’de toplam 6 ayrı fabrikadan hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan şahıslar suçlarını itiraf etti.
Alınan ifadeleri değerlendiren güvenlik güçleri, şahısların evlerinde yaptıkları aramalarda, fabrikanın güvenlik görevlisine ait silah ile çelik kasa açmakta kullanılan malzemeleri ele geçirdi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 zanlıdan 4’ünün tutuklandığı bir kişinin ise serbest bırakıldığı öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

TÜM HABERLER