© Haber Acıpayam 2022

MİDE AMELİYATINDAN SONRA DİKİŞİ PATLAYAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Denizli'de tüp mide ameliyatından bir süre sonra dikişleri patlayan 34 yaşındaki Serdar Çelik hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Denizli'de geçen yıl evlenen 145 kilogram ağırlığındaki Serdar Çelik, tüp mide ameliyatı olmaya karar verdi. Özel bir hastanede tüp mide ameliyatı geçiren Serdar Çelik, bir süre sonra hastaneden taburcu edildi. Eve gittikten bir süre sonra fenalaşan Serdar Çelik hastanede yoğun bakıma alındı. Özel hastane ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde 2 ay boyunca yoğun bakımda kalan Çelik, geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. 34 yaşında hayatını kaybeden Serdar Çelik'in ölümü sevenlerini üzüntüye boğdu. Çelik'in cenazesi toprağa verildi.

İlginizi Çekebilir

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

TÜM HABERLER