© Haber Acıpayam 2022

GÖLCÜK'TE KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ

Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde Gölcük'te etkinlik düzenlendi.

 Gölcük Yatılı Bölge Orta Okulu'nda yapılan organizasyona Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, 
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ali BAĞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit DUYSAK, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hilmi COŞKUN, Gölcük Okul Müdürü Remzi GENÇTÜRK, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 


Okul bahçesinde yapılan program Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Yapılan komposizyon yarışmasında 1. olan öğrenciye ait kompozisyon okundu. Gölcük Çarşı Camii imamı Sinan GÜMÜŞ'ün "Hz. Peyganmer'de İnsan İlişkileri" konulu konuşması ve müzisyen Ali ÇELİKEL eşliğinde sunulan tasavvuf musiki eserleri ilgi ile dinlendi. Program ikramlar ve hediyeler ile renklendirilirken; Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN'ın dereceye giren öğrencilere ödüllerini vermesiyle son buldu. 





İlginizi Çekebilir

Meteoroloji çiftçileri zirai dona karşı uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli’de etkili olan soğuk havalar nedeniyle zirai don beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda çiftçileri uyardı.

Denizli’de bu gece zirai don bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için bu gece ve Perşembe sabah saatlerinde zirai don beklendiğini ifade ederek, zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulundu.

Yemek yiyemeyen kadın midesi yukarı çekilerek sağlığına kavuştu

Aydın’da yaşayan ve yemek yiyememe şikayetleri baş gösteren 51 yaşındaki kadının, yemek borusu kanserine yakalandığı tespit edildi. Kanserli 30 santimetre yemek borusu başarılı bir ameliyatla alınan kadın, midesi yukarıya çekilerek sağlığına kavuştu.

Denizli için zirai don uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk havayla birlikte tarımsal faaliyetlerin devam ettiği yerlerde zirai don riski konusunda uyarılarda bulundu. Aynı zamanda yapılan değerlendirmelere göre, Denizli’de yer yer kar yağışlarının görüleceği belirtildi.

Denizli'de Ramazan Bayramı öncesi sıkı denetim

Denizli Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğünce yürütülmekte olan gıda denetimleri, Ramazan Bayramı öncesinde de yoğun olarak devam ediyor. Bayram öncesi ve bayram sürecinde de denetimlerin süreceğini belirten Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar, "Aralıksız sürdürülen gıda denetimlerinin, Bayram öncesi ve bayram süresince de artarak devam edecektir. En büyük gıda denetçileri halkın kendisidir" dedi.

Denizli'de bayramda ekmek çıkmayacak

Denizli Fırıncılar Odası, Ramazan Bayramı süresince fırınlardan ekmek çıkarılmayacağı belirterek, arife günü ihtiyaç olan ekmek miktarının üretileceğini duyurdu.

TÜM HABERLER