© Haber Acıpayam 2022

'GEREKEN DERS SANDIKTA VERİLECEK'

MHP Denizli Milletvekili adayı Mehmet Uz, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Buldan’da vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.

 MHP Denizli Milletvekili adayı Mehmet Uz, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Buldan’da vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.
CUMHUR İÇİN CUMHUR İTTİFAKI 
Seçim çalışmalarına devam eden MHP'nin genç milletvekili adayı Mehmet Uz, memleketi olan Buldan’ın, Yenice kent köyüne giderek hemşerileri ile buluştu. Neden Cumhur İttifakında yer aldıklarını Buldanlı hemşerilerine anlatan Milletvekili Mehmet Uz," Konu şahıs konusu değil.  Mevzu devlet konusuydu. Dış güçler demokrasimize leke sürmeye kalkmış. Ülke bütünlüğümüze tehditler savuruyor. Bizde MHP olarak hükümetimizin yanında yer alarak, bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına ve yönetim kadrolarına destek olduk. Vatandaşlarımızın demokrasi haklarına sahip çıktık. Bunu hiçbir çıkar beslemeden yaptık. Biz bu ülkenin çıkarları söz konusu olduğunda elimizi her zaman taşın altına koyduk. Bunu geçmişte bu ülkenin insanları çok defa şahit oldu. Şimdi ise tamamen ülkemizin çıkarlarını düşünerek Ak Parti ile bir ittifak yaptık. Bu ittifakta Cumhur için yapılmış Cumhur İttifakıdır" dedi. 
GEREKEN DERS SANDIKTA VERİLECEK 
Muhalefeti de sert bir dille uyaran Mehmet Uz," Ülkenin şanlı komutanına dil uzatanlar, milletimizin resmi televizyon kanalını satmayı planlayanlar ülkemizin değerini hiçe sayanlar var. Bu kişilerin tek derdi ise terör örgütünün sırtını sıvazlayan, heykel dikme hayali olan bir şahsa özgürlük kazandırmaktır. Bu ülkede binlerce suçsuz cana kıyan canilere değil özgürlük yatacak mezar bile verilmemelidir. Bu kişilere milletimiz gereken dersi sandıkta verecektir" dedi.

İlginizi Çekebilir

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

TÜM HABERLER