© Haber Acıpayam 2022

EMİN HALUK AYHAN: “TÜRKLÜĞÜN BEKASI İÇİN EVET DİYORUZ“

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak referandumda devlet için evet, millet için evet, cumhuriyet için evet, Türklük için evet, Türklüğün bekası için evet diyoruz” dedi.

  Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak referandumda devlet için evet, millet için evet, cumhuriyet için evet, Türklük için evet, Türklüğün bekası için evet diyoruz” dedi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Denizli MHP il Başkanı Cafer Birtürk ve Denizli MHP teşkilatıyla beraber Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanlık seçimlerinin ardından Cemiyet Başkanı seçilen Osman Nuri Boyacı ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ayhan, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
MHP’nin var olduğu günden bu yana kendi düşüncelerine aykırı olmamak kaydıyla uzlaşmacı bir tavır sergilediğini belirten Ayhan, “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak referandumda devlet için evet, millet için evet, cumhuriyet için evet, Türklük için evet, Türklüğün bekası için evet diyoruz” dedi.
Anayasa değişikliğiyle ilgili olarak 15 Temmuz’dan sonra batılı müttefik ülkelerin takındığı tutumu değerlendiren Ayhan, “15 Temmuz olayı oldu. Ülke bir kalkışmayla karşı karşıya kaldı. Bu kalkışmanın sonucunda da ülkenin birliği ve bekası tehlikeye düştü. Ülke resmen işgal edilmeye çalışıldı. Bizim batılı müttefiklerimiz bile bize o dönemden taraflara itidal tavsiye etme yoluna bile gittiler. Bunun anlamı sizi işgal etmeye çalışanlarla oturun anlaşın demektir. MHP’nin bu tür yaklaşımları kabullenmesi mümkün değildir. Dolayısıyla biz bütün bunları dikkate alarak ülkenin geleceğini yönelik düşüncelerimizi de ifade ederek Anayasa değişikliğine ‘Evet’ dedik” dedi.

“Söylemleri ciddiye almıyorum”
Bir basın mensubunun, “Son günlerde MHP yönetimine muhalif Sinan Oğan’ın toplantılarındaki saldırıları nasıl değerlendiriyorsunuz? Ayrıca, Oğan’ın referandumu iptal ettirmek için ülkücü kanı döküleceğine dair iddialarını nasıl değerlendireceksiniz?” sorusu üzerine Ayhan, “Koray Aydın da muhalif isim. Onun için bir şey söylüyor muyum? Diğerlerini kayda değer bulmuyorum. Açıklamalarına cevap bile vermem. Biz, Türkiye’nin onurlu geleceği için ‘Evet’ diyoruz” açıklamasını yaptı.

İlginizi Çekebilir

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

TÜM HABERLER