© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de MHP’nin 3 ilçe teşkilatı feshedildi

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Denizli’deki 3 ilçe teşkilatı, Başkanlık Divanı tarafından feshedildi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Denizli’deki 3 ilçe teşkilatı, Başkanlık Divanı tarafından feshedildi.
MHP’nin Denizli Buldan, Serinhisar ve Bozkurt ilçe teşkilatları Başkanlık Divanı tarafından feshedildi. Buldan ilçe başkanları Mehmet Tuğrul ve Mehmet Averi’nin hakkında kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildiği belirtildi.
Konuya ilişkin açıklama yapan MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, bir yıl önce göreve geldiklerinde ilçe teşkilatlarının kendileriyle birlikte çalışma kararı aldıklarını, ancak gelinen süreçte mevcut ilçe teşkilatlarıyla çalışma ortamının kalmadığını aktardı. Buldan ilçe başkanın sabah yaptığı açıklamada 'Hayır' kullanacağını açıkladığını belirten Birtürk, 8 Ocak’ta yapılan değerlendirme toplantısına üç ilçe temsilcisinin de geldiğini kaydetti.
"Buna rağmen bugün çıkıp genel merkezin aldığı kararın karşında farklı bir karar almak doğru değildir" diyen Birtürk, "Dolayısıyla bunlarla çalışma imkanımız kalmamıştır. Eğer bireysel olarak karar almıyorlar, teşkilat adına karar aldılar. Bunun için ilçe teşkilatı tümüyle görevden alınıyor ve ilçe teşkilatlarımız kapalıdır. Şuanda MHP bu ilçelerde kapalıdır. Bir müddet sonra yenileri atanacaktır. Yani yapılan açıklamanın bir geçerliliği yok" açıklamasında bulundu.
Birtürk, "Serinhisar teşkilatının ‘Hayır’a çalışmak için temayülleri vardı. Dolayısıyla ilçe teşkilatlarıyla çalışma ortamı ortadan kalktığı için kapattık. Diğer ilçeler de böyle bir tavır içine girerse, genel merkezin alacağı karar ile onlar da kapatılacaktır" ifadelerini kaydetti.
Öte yandan Buldan İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul, sabah yaptığı açıklama ile yeni anayasanın oylanacağı referandumda ‘Hayır’ oyunu kullanacaklarını belirtmişti.

İlginizi Çekebilir

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

TÜM HABERLER