© Haber Acıpayam 2022

DENİZLİ’DE BELEDİYE OTOBÜSLERİ BAYRAMDA 2 GÜN ÜCRETSİZ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'nın ilk 2 günü belediye otobüslerini ücretsiz yaptı.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'nın ilk 2 günü belediye otobüslerini ücretsiz yaptı. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzur içinde bir bayram tatili geçirebilmeleri için tüm Kurban Bayramı tedbirlerinin alındığını duyurdu. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, vatandaşların bayramda mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerini daha kolaylaştırmak için belediye otobüslerini bayramın ilk 2 günü ücretsiz yaptı. 24-25 Eylül tarihlerinde Büyükşehir Belediyesi otobüslerinden ücret alınmayacak. Öte yandan vatandaşların tatil süresince mağdur olmaması için diğer önlemler de alındı. Büyükşehir Belediyesi'nin birçok biriminde nöbetçi ekipler oluşturularak, halkın acil ihtiyaçları anında karşılanacak.
Vatandaşlar, Kurban Bayramı tatili boyunca görev yapacak ekiplere her türlü problemleri için "153" telefon hattından ulaşabilecek. Bunun yanında Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin "112 İtfaiye", "188 Cenaze" ve DESKİ'nin "185 Çağrı Merkezi" tatil boyunca hizmet verecek. İtfaiye ve Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri vardiya sistemine göre 24 saat görevlerinin başında olacak ve herhangi bir olumsuzlukta olaylara anında müdahale edilebilecek.
Bu arada Denizli'de düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreni her bayram olduğu gibi yine Delikliçınar Meydanı'nda yapılacak. Kent protokolünün ve vatandaşların buluştuğu geleneksel bayramlaşma töreni 24 Eylül Perşembe günü 16.30-18.00 saatleri arasında yapılacak. Tüm Denizlilileri geleneksel bayramlaşma törenine davet eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli halkının ağız tadıyla bir bayram geçirebilmeleri için tüm önlemleri aldıklarını belirterek, herkese mutlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

TÜM HABERLER