© Haber Acıpayam 2022

CEZASI 6 AY ERTELENEN HASTA MAHKUM HAYATINI KAYBETTİ

Denizli'de resmi evrakta sahtecilik gibi suçlardan 6 yıl ceza alan ağır siroz ve karaciğer hastası Mehmet Kurttaş hayatını kaybetti.


Denizli'nin Adalet mahallesindeki Umut Evleri'nde yaşayan 50 yaşındaki Mehmet Kurttaş, 3 yıl önce cezaevine girdi. Resmi evrakta sahtecilik, tehdit gibi suçlardan 6 yıl ceza alan Mehmet Kurttaş, 2 yıl boyunca Kocabaş D Tipi Cezaevi'nde kaldı. Daha sonra Manisa E Tipi Cezaevi'ne nakledilen Mehmet Kurttaş, alkol kullanımına bağlı olarak siroz ve karaciğer rahatsızlıkları yaşadı. Cezaevindeyken sık sık hastaneye kaldırılan Mehmet Kurttaş, 4 günlük izin ile cezaevinden çıkarılarak Denizli’deki ailesinin yanına getirildi. Evinde ailesiyle birlikte 4 günü de yatakta geçiren Kurttaş'ın yakınları, ağır hasta olan Mehmet Kurttaş'ın cezasının ertelenmesi ya da tamamen affedilmesi için yetkililerden yardım istemişti. Bu süreçte cezası 6 ay ertelenen Kurttaş'ın durumu bir anda ağırlaştı. Kurttaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
50 yaşındaki Mehmet Kurttaş'ın cenazesi, Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Çakmak Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İlginizi Çekebilir

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu

Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.

TÜM HABERLER