© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir ile 7’den 70’e herkese spor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kısa süre önce hizmete açtığı İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde 7'den 70'e herkes spor yapıyor. Vatandaşların ilk günden itibaren yoğun ilgi gösterdiği dev tesiste başta yüzme olmak üzere zumba, pilates, judo, bale, satranç, jimnastik, tekvando, masa tenisi ve güreş olmak üzere 3.000 kişiye ücretsiz kurs veriliyor.

 Denizli Büyükşehir Belediyesinin kısa süre önce hizmete açtığı İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde 7'den 70'e herkes spor yapıyor. Vatandaşların ilk günden itibaren yoğun ilgi gösterdiği dev tesiste başta yüzme olmak üzere zumba, pilates, judo, bale, satranç, jimnastik, tekvando, masa tenisi ve güreş olmak üzere 3.000 kişiye ücretsiz kurs veriliyor.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kent merkezi ve 4 ilçede yapılacağını açıkladığı 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, hizmete girdiği ilk günden itibaren vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor. 2 yüzme havuzu, 2 aerobik salonu, 5 spor salonu, tribün, kafeterya, idare odası, doktor ve antrenör odalarının yer aldığı dev tesiste yüzme, zumba, pilates, judo, bale, satranç, jimnastik, masa tenisi ve güreş, tekvando kursları ücretsiz olarak veriliyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak sağlıklı bir gelecek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirterek, açıldığı ilk günden itibaren İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ne yoğun ilgi gösteren herkese teşekkür etti.

"Yatırımlar birer birer hizmete açılıyor" 

Kent merkezi ile ilçelere, 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksi yaptıklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Denizlimize, insanımıza yakışan bu güzel yatırımlarımızı birer birer hizmete açıyoruz. Verdiğimiz tüm sözleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün genci, yaşlısı, 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız İncilipınar'daki bu dev tesisimizde spor yapıyor. Tesisimiz bölgede önemli bir ihtiyacı gidermeye başladı. Çocuklarımız, gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz başta olmak üzere, burada yüzme, zumba, pilates, judo, bale, satranç, jimnastik, masa tenisi, tekvando güreş gibi pek çok dalda spor yapma imkanı buluyor" dedi. 

Sağlıklı nesiller için
Spor yapan bireylerin fiziken ve ruhen daha sağlıklı ve özgüven sahibi olduğuna dikkati çeken Başkan Osman Zolan, özellikle anne-babaların çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlaması için spor kurslarına yönlendirilmesi gerektiğini belirtti. Başkan Osman Zolan, “Sağlıklı nesillerin yetişmesi adına çocuklarımızı en az bir spor branşına yönlendirmeli, kendisini ifade etmesine olanak sağlayacak adımları spor ile atmalarına olanak sağlamalıyız” dedi. 

Çocuklar çok mutlu

İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde ücretsiz yüzme kursuna giden öğrenciler mutluluklarını paylaştı. 

Yüzmeye 10 yaşında Denizli Büyükşehir Belediyesi spor kurslarında başladığını söyleyen Kaan Kocagöz, “Yüzmek benim için büyük bir başarı, Bu güzel tesisi bizlere kazandırdığı için Osman Zolan Başkanımıza çok teşekkür ederim” dedi. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kayhan Kapalı Yüzme Havuzu’nda yüzmeyi öğrendiğini ve 6 yaşından beri yüzdüğünü belirten Nisa Yeniay, “Yüzme sayesinde kendimi daha başarılı hissediyorum, çokça tebrik alıyorum. Bu tesis çok güzel, Osman Başkanımıza çok teşekkür ediyorum ve selamlarımı gönderiyorum” dedi. 

Yüzmeye 8 yaşında Denizli Büyükşehir Belediyesi Kayhan Kapalı Yüzme Havuzu’nda başladığını kaydeden Şeyma Turhal, “Benim için yüzme başarıyı ve eğlenceyi ifade ediyor. Okul ile yüzme birlikte güzel gidiyor. Osman Başkanıma bize bu imkanları sağladığı için de çok teşekkür ederim” dedi. 

İlginizi Çekebilir

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

TÜM HABERLER