© Haber Acıpayam 2022

BEDİRBEY'DE ULAŞIM SORUNUNA NEŞTER

Acıpayam -Çameli -Fethiye yolu üzerinde bulunan Bedirbey mahallesinde minibüslerin sıkça kullanıldığı yaklaşık 300 metrelik yolda üst yapı çalışmaları başladı.

 
Bedirbey mahallesi mezarlık yolu olarak kullanılan özellikle kış aylarında vatandaşların ulaşımını zorlaştıran çamur deryasından kurtulması için Belediye ekipleri hummalı şekilde çalışmakta.
 
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan , 2017 yıl sonuna kadar ilçemizin hiçbir mahallesinde yol sorunu kalmayacak arkadaşlarımız gece gündüz demeden yol çalışmaları kilit taşı ve mahallelerimizin her türlü sorununu anında çözüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam etmektedir’’dedi.
 
Ayrıca, Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Her şey daha güzel bir Acıpayam için halkımıza en iyi hizmeti vermek amaçlı Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte koordineli bir şekilde akıl ve bilim çerçevesinde hizmetlerimizi devam edecektir dedi.
 
Bedirbey mahallesinde yapılan yol çalışması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Acıpayam Belediyemiz bizlerin kış aylarında özellikle çamurlu yollardan kurtardı. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere bütün çalışanlarına  teşekkür ederiz dediler.
 

İlginizi Çekebilir

Bal donunca arılar aç kaldı

Denizli’de geçtiğimiz haftalarda etkili olan aşırı soğuk hava nedeniyle bal üretiminin yapıldığı kovanlarda arı ölümlerinin görüldüğü belirtildi.

Bilet fiyatını 5 TL yapan Denizlispor’dan taraftara çağrı

TFF 3. Lig 4. Grup takımlarından Denizlispor, hafta sonu iç sahada oynanacak olan Kırıkkale FK maçı bilet fiyatlarını 5 TL’ye düşürerek, taraftarları tribünlere davet etti.

Denizli’de kayıp 2 çocuktan haber alınamıyor

Denizli’de sabah saatlerinde evden çıktıktan sonra 2 gündür haber alınamayan 11 yaşındaki Hüseyin ve evden çıktıktan sonra 1 gündür bir daha haber alınamayan 14 yaşındaki Bengisu için polis ekipleri arama çalışması başlattı. Aileler, kayıp çocukları için yardım çağrısında bulundu.

Denizli'de Ramazan ayında gıda işletmelerine sıkı denetim

Denizli'de Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğünce yürütülen gıda denetimleri, Ramazan Ayında da yoğun olarak devam ediyor. Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar, denetimlerin devam ettiğini belirterek, " Denetimler Ramazan ayı boyunca artarak devam edecek" dedi.

Küçük Nazlı’nın cansız bedenine 27 saat sonra ulaşıldı

Denizli’de kaybolan minik Nazlı’nın cansız bedeni 27 saatlik aramanın ardından dere kenarında bulundu.

Oynarken evinin önünden kaybolan Nazlı'yı arama çalışmaları devam ediyor

Denizli'de evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Nazlı Şeşen'in bulunması için kamu kuruluşları ve gönüllerinin katılımıyla başlatılan arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. En son tren rayları üzerinde görülen kayıp Nazlı’nın evinden uzaklaştığı anlara ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

TÜM HABERLER