© Haber Acıpayam 2022

Alt yapısı biten Çardak-Gemiş'te üst yapı sevinci

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısını tamamladıkları Çardak'ın Gemiş Mahallesi'nde üst yapı çalışmalarını bitirdi. 7 bin 350 ton sıcak asfalt dökülen mahallenin ara arterlerine 200 bin metrekare kilit parke taşı döşendi.

 "Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısını tamamladıkları Çardak'ın Gemiş Mahallesi'nde üst yapı çalışmalarını bitirdi. 7 bin 350 ton sıcak asfalt dökülen mahallenin ara arterlerine 200 bin metrekare kilit parke taşı döşendi.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ile birlikte ilçelerde yapılması planlanan alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından alt yapısı tamamlanan Çardak İlçesinin Gemiş Mahallesi'nde bir süre önce kilit parke taşı ve sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Denizli Büyükşehir DESKİ'nin 50 bin metre içme suyu hattı, 34 bin metre kanalizasyon hattı ve 1 adet paket arıtma tesisi projesini hayata geçirdiği Gemiş Mahallesi'nin Atatürk ve Pınar Caddesi sıcak asfaltla buluştu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı 4 kilometrelik iki caddeye toplam 7 bin 350 ton sıcak asfalt dökerken, mahallenin ara arterlerine ise 200 bin metrekare kilit parke taşı döşendi.

"Tek derdimiz var hizmet etmek"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, söz verdikleri gibi kent merkezinde ne varsa ilçelerde de aynısının olduğunu belirterek, alt yapısı tamamlanan Gemiş Mahallesinin sıcak asfalt ve kilit parke taşı ile buluşturduklarını söyledi. Vatandaşların ayağının yazın toza kışın ise çamura değmeyeceğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Bizim tek derdimiz var hizmet etmek. Vatandaşlarımızın derdine derman olup, isteklerini en kısa sürede yerine getirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Çok şükür bugüne kadar çözülemez denilen birçok sorunu çözdük, çözmeye de devam edeceğiz. Denizlimiz kazanmaya devam edecek" dedi. 

İlginizi Çekebilir

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

TÜM HABERLER