© Haber Acıpayam 2022

ANKARA'DA DENİZLİ RÜZGARI ESECEK

18-21 nisan tarihleri arasında ''Denizlim Günleri'' adıyla Ankara'da önemli bir etkinlik gerçekleştirilecek.

 18-21 NİSAN 2013 Tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek ‘’DENİZLİM   GÜNLERİ’’nde hemşehrilerimizle buluşmaya, Ankara’da Denizli’yi yaşamaya davet ediyoruz.


 Ankara Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin organize ettiği etkinlik Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.Dernek başkanı Av.Hasan Oymak,'' 4 gün boyunca Valiliği, belediyesi, ilçeleri, odaları, sivil toplum kuruluşları, yemekleri, tarihi,  kültürü ve turizmi ile Ankara’da Denizli’yi yaşayacağız. ''dedi. Oymak şunları söyledi:


 ''Özay Gönlüm anma konserleri, Buldan Defilesi, Zeybek gösterileri, cam horoz yapımları, paneller, aşık atışmaları, Hayati İnanç ile “Can Veren Pervaneler” sohbeti, Müftü Ahmet Hulusi Efendi tiyatrosu, kukla tiyatrosu, çocuk oyunları ile keyifli vakit geçirecek, gazozuyla, helvasıyla, leblebisiyle, Davaz baklavasıyla memleketten tatlar alacağız.


 Ankara bürokrasisi ve protokolünün de aramızda olacağı, yerel ve ulusal kanalların yayınlar yapacağı, 4 gün boyunca hem yakınlarımızla buluşmanın, hem de Ankara’ya Denizli’yi tanıtmanın keyfini yaşayacağımız DENİZLİ’M GÜNLERİ’ne katılımınız bizi onurlandıracaktır.''

İlginizi Çekebilir

Denizli’ye zirai don uyarısı

Denizli ve çevre illerde önümüzdeki hafta ortasına kadar etkili olması beklenen zirai don hadisesine karşı uyarı yapıldı.

Büyükşehir tarihi Akköy Yukarı Cami’yi yeniden ayağa kaldıracak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ilçesi Akköy Mahallesi’nde 18. ve 19. yüzyıllarda inşa edildiği tahmin edilen tarihi Akköy Yukarı Cami’nin restorasyonunu yaparak kente kazandıracak.

Büyükşehir’den Muhtarlar Günü’ne özel program

Başkan Çavuşoğlu 616 muhtarla bir araya gelecekDenizli Büyükşehir Belediyesi, Muhtarlar Günü etkinlikleri kapsamında kent genelinde görev yapan muhtarların katılımıyla bir toplantı düzenleyecek. Başkan Çavuşoğlu, toplantıda 616 mahalle muhtarınınistek ve önerilerini dinleyecek.

Denizli’de iki firmanın zeytinyağına farklı yağ karıştırdığı belirlendi

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yayımladığı taklit ve tağşişli ürünler listesinde Denizli’den iki firma zeytinyağına tohum yağı karıştırdığı tespit edildi.

Büyükşehir’in Cumhuriyet Bayramı programı belli oldu

Denizli’de 29 Ekim kutlamaları 9 gün sürecek 101. yıl coşkusu Büyükşehir ile yaşanacakDenizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 101. kuruluş yıldönümüne özel 9 gün sürecek 34 farklı program hazırladı. Konserlerden spor turnuvalarına, sergilerden film gösterimlerine Cumhuriyet coşkusunun dolu dolu yaşanması için düzenlenen kutlamalara Berkay, Eypio, Özgür Can Çoban, Kubat ve Evgeny Grinko konserleri damga vuracak.

Denizli’de hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşecek

Denizli’de hava sıcaklığı 17 Ekim 2024 Perşembe gününden itibaren bir sonraki haftaya kadar sıcaklıkların 8 ile 10 derece arasında düşeceği Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü tarafından açıklandı.

TÜM HABERLER