© Haber Acıpayam 2022

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ŞAHİN TİN’DEN ALMANYA’YA 'SÖZDE SOYKIRIM' TEPKİSİ

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Almanya’nın insan hakları hamiliği yapacak kadar temiz bir geçmişi olmadığını belirterek, "Önce, yakın zamanda, ırkçı Nazilerin katlettiği Türklerin hesabını versinler" dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Almanya Federal Meclisinin 1915 olaylarıyla ilgili sözde ‘soykırım’ tasarısını kabul etmesine sert tepki gösterdi. Almanya’nın ikiyüzlü davrandığını belirten Şahin Tin, “Türkiye mazlum coğrafyaların yardım elidir. Türkiye en zor ve sıkıntılı dönemlerde dünyaya insanlık dersi veren bir ülkedir. Almanya Meclisi tarihi bir yanılgının tam ortasında ne yapacağını şaşırmış durumdadır. Yıllardır el altından PKK ve DHKP-C gibi terör örgütlerini destekleyerek terörizmin büyümesine imkan tanıyan Almanya, aldığı bu kararla ikiyüzlü tutumunu belgelemiş ve teröre verdiği desteği Meclis kararıyla resmileştirmiştir. Terör örgütlerine silah yardımı yapan, örgütlenmelerine fırsat tanıyan Almanya, ikiyüzlü tavrını bu aldığı kararla açıkça belgelendirmiştir. Hem terörizme fırsat tanıyacak, destek olacak, katliamlar yapacaksın, hem de bu katliamları örtbas etmek için deli saçması kararlar alacaksın. Almanya’nın bu tutumuna ve kararına tüm dünya sadece güler. Türkiye’ye karşı kurulmaya çalışılan komplolara aleni destek veren Almanya gerçek tarihi görmek zorundadır. Yakın dönemde ırkçı saldırılara maruz kalarak katledilen Türklerin hesabını veremeyen Almanya bu tavrıyla teröre uzanan elini ve desteğini açıkça tescillemiştir. Almanya önce bunların hesabını vermelidir” dedi.

"ESED’İN KATLİAMLARINA NEDEN SES ÇIKARMADINIZ?"
Almanya’nın insan hakları hamiliği yapacak kadar temiz bir geçmişi bulunmadığını vurgulayan Şahin Tin, “Haçlı ruhunu yaşatmak için mesnetsiz kararlar alan Almanya, Suriye'de Eset rejiminin katlettiği 500 bin insan için tek bir cümle bile kurmazken maalesef aslı astarı olmayan, doğrudan uzak ve tarihi gerçekleri yansıtmayan bir kararın altına imza atmaktadır. Türkiye olarak Almanya'nın aldığı bu mesnetsiz ve yok hükmündeki kararı asla kabul etmiyoruz” ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

TÜM HABERLER