© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM’DA ZOLAN RÜZGARI

Denizli halkının sevgisini kazanan ZOLAN Acıpayam'da gönülleri fethetti.

 Acıpayam’da sevgi seliyle karşılanan Osman ZOLAN resmi ziyaretlerin ardından Acıpayam esnaflarını tek tek ziyaret etti.

 Düzenlenen bilgilendirme toplantısına çok sayıda Acıpayamlı katıldı.Acıpayam Talip Özkan Konferans Salonunda davul zurna eşliğinde karşılanan ZOLAN yaptığı konuşmada Büyükşehrin tüm Denizli'ye ve Acıpayam'lılara hayırlı olmasını dileyerek, "2004 yılındaki Denizli ile şimdiki Denizli'nin arasında dağlar var. Dokuz yılda girmediğimiz sokak kalmadı. Bir günlük iş yapmadık. Elli yıllık yüz yıllık iş yaptık. Asla makyaj yapmadık. Dünya kenti olma yolunda ilerlemek yetmiyor. İlçelerimizi de dünya kenti olmaya hazırlamalıyız. Denizli 28 yıldır bu özlemle yatıp kalkıyordu. Ama bu nihayet bizim dönemde gerçekleşti" dedi.

“ÇOCUKLARINIZ AYNI HİZMETİ ALACAK”

Denizli’deki çocuklar hangi hizmeti alıyorsa Acıpayam'daki çocukların da aynı hizmeti alacağını ifade eden Zolan, "Herkes 3-5 yıl sonra iyi ki Büyükşehir olduk diyecek. Acıpayam’ın bütün sorunlarını sırasıyla çözüp hizmeti en üst seviyeye çıkaracağız. Hizmetler katlanacak. Görülmemiş hizmetler görülecek. Acıpayam Belediyesinin bütçesi dört kat birden artacak. Burada hem hizmeti hem Acıpayam Belediyesi verecek hem de Denizli Belediyesi verecek. Burada en çok hizmeti köyler alacak" dedi.

Osman ZOLAN Denizli Belediye Başkan yardımcısı Mustafa GÖKOĞLAN Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN AK Parti Acıpayam İlçe Koordinatörü Mahir ALTUĞ AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin DAĞ AK Parti İlçe Teşkilatı Belde Belediye Başkanları ve Sivil Toplum örgütleri Başkanlarının katıldığı akşam yemeğinde buluştu. Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte ZOLAN misafirleriyle yakından ilgilendi. 
Burada yaptığı konuşmasında Acıpayam Esnaflarının ve halkının göstermiş olduğu sevgi ve ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Acıpayam'dan mutlu ve umutlu olarak ayrıldığını belirtti. 

İlginizi Çekebilir

Denizli’ye zirai don uyarısı

Denizli ve çevre illerde önümüzdeki hafta ortasına kadar etkili olması beklenen zirai don hadisesine karşı uyarı yapıldı.

Büyükşehir tarihi Akköy Yukarı Cami’yi yeniden ayağa kaldıracak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ilçesi Akköy Mahallesi’nde 18. ve 19. yüzyıllarda inşa edildiği tahmin edilen tarihi Akköy Yukarı Cami’nin restorasyonunu yaparak kente kazandıracak.

Büyükşehir’den Muhtarlar Günü’ne özel program

Başkan Çavuşoğlu 616 muhtarla bir araya gelecekDenizli Büyükşehir Belediyesi, Muhtarlar Günü etkinlikleri kapsamında kent genelinde görev yapan muhtarların katılımıyla bir toplantı düzenleyecek. Başkan Çavuşoğlu, toplantıda 616 mahalle muhtarınınistek ve önerilerini dinleyecek.

Denizli’de iki firmanın zeytinyağına farklı yağ karıştırdığı belirlendi

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yayımladığı taklit ve tağşişli ürünler listesinde Denizli’den iki firma zeytinyağına tohum yağı karıştırdığı tespit edildi.

Büyükşehir’in Cumhuriyet Bayramı programı belli oldu

Denizli’de 29 Ekim kutlamaları 9 gün sürecek 101. yıl coşkusu Büyükşehir ile yaşanacakDenizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 101. kuruluş yıldönümüne özel 9 gün sürecek 34 farklı program hazırladı. Konserlerden spor turnuvalarına, sergilerden film gösterimlerine Cumhuriyet coşkusunun dolu dolu yaşanması için düzenlenen kutlamalara Berkay, Eypio, Özgür Can Çoban, Kubat ve Evgeny Grinko konserleri damga vuracak.

Denizli’de hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşecek

Denizli’de hava sıcaklığı 17 Ekim 2024 Perşembe gününden itibaren bir sonraki haftaya kadar sıcaklıkların 8 ile 10 derece arasında düşeceği Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü tarafından açıklandı.

TÜM HABERLER