© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM’DA MAHALLELER MODERN YOLLARA KAVUŞUYOR

Acıpayam Belediyesi ilçenin değişik mahallelerinde yürüttüğü çalışmalarla bir yanda altyapı eksikliklerini giderirken, bir yandan da dar olan yolları devasa caddelere dönüştürüyor.

Acıpayam Belediyesi, yürütülen yol yapım çalışmaları ile yaşanan ve gelecekte yaşanması muhtemel kazaları da ortadan kaldırılıyor.
 
Mahalle sakinlerini yaz aylarında toz ve topraktan, bahar ve kış mevsimlerinde ise çamurdan kurtaracak olan yolların en kısa sürede tamamlanması için başlatılan hummalı çalışmalar ise son hız ile devam ediyor. Belediyenin yürüttüğü çalışmalarla mahalleler modern bir görüntüye kavuşuyor.
 
Akşar mahallesinde başlatılan çalışmalarla, bir kaç metre genişliğinde olan ve mevcut haliyle iki aracın yan yana geçmediği alanlar, şimdi gidiş ve geliş yönlerinde genişletme çalışması başladı.
 
Başlatılan çalışmaların, mahalleri tozdan ve çamurdan kurtarabilme adına alınan talepler doğrultusunda yapılması gerekenleri hızlı bir şekilde yapacaklarını ifade eden ve çalışmaları yerinde inceleyen Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, bütün çalışmaları zamanında yetiştirme adına takip ettiklerini anlattı.
 
Başkan Şevkan "Yol... Çok önemli... Bütün hedeflerin mutlaka bir yolu vardır gidilen. O halde yol da hedefimiz olmalı. Onlarca yıl doğru düzgün yolları olmayan köylerimizin yollarını açıyoruz ve açmaya devam edeceğiz.
 
Akşar, Kuzören, Eskiköy, Gölcük ,Alcı kısaca her yer. Birçok yerde de açmış durumdayız. İtfaiye ve ambulansın giremediği yer kalmayacak. Yol açılması ve yapılması sırasında bize yardımcı olan mahalle sakinlerimize gönülden teşekkürler. Her şey sizlerle daha güzel olacak. Çalışma arkadaşlarıma da yürekten teşekkür ediyorum’’ dedi. 

İlginizi Çekebilir

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu

Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Denizli-Aydın Otoyolunda alev alan otomobil metal yığınına döndü

Denizli-Aydın Otoyolunda seyir halinde olan otomobil, bir anda alev topuna döndü. Patlamaların yaşandığı ve sızan yakıt nedeniyle çevreye yayılan yangında, araç metal yığınına döndü.

Motosikletten düşen şahıs hayatını kaybetti

Denizli’de motosiklet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs kaza yaptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Denizli'de esnaf ile zabıta arasında kaldırım işgali gerilimi

Denizli'de kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik yapılan denetimlerde, zabıta ekipleriyle esnaf arasında gerilim yaşandı. Bir mağazanın önündeki ürünler, zabıta ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.

Kayıp motorcu ormanlık alanda kafasından vurulmuş halde bulundu

Muğla’dan memleketi Denizli’ye gelmek için yola çıkan ve sonrasından 3 gündür kendisinden haber alınamayan genç motosikletli kurye, ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulundu.

TÜM HABERLER