TOBB'DAN KATAR'A ÇIKARMA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TOBB'DAN KATAR'A ÇIKARMA
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Körfez İşbirliği Konseyi ülkelerine dönük faaliyetleri çerçevesinde, 17-18 Ocak 2017 tarihlerinde Katar’ın başkenti Doha’ya ticari bir sefer düzenleyecek.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Körfez İşbirliği Konseyi ülkelerine dönük faaliyetleri çerçevesinde, 17-18 Ocak 2017 tarihlerinde Katar’ın başkenti Doha’ya ticari bir sefer düzenleyecek. Düzenlenecek olan ekonomik sefere Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Mehmet Sürücüoğlu da katılacak. 

TOBB’dan yapılan açıklamada, 17-18 Ocak 2017 tarihlerinde Körfez İşbirliği Konseyi ülkelerine dönük faaliyetleri çerçevesinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile birlikte Katar’a gidileceği belirtilirken, TOBB-Katar Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, Katar Başbakanı Shaikh Abdullah bin Nasser bin Khalifa Al Thani’nin himayesinde düzenlenecek programın, yeni işbirlikleri oluşturma ve ticareti artırma amacı taşıdığı ifade edildi. 

onuya ilişkin bilgi veren TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “TOBB olarak, özellikle Körfez Bölgesiyle iktisadi ilişkilerin gelişmesi için yoğun bir gayret içindeyiz. Bu süreçte, bir yandan Körfez işbirliği Konseyi Odaları Federasyonu ile çalışırken,  diğer yandan da doğrudan Körfez ülkelerinin odalar birlikleri ile yakın işbirliği içindeyiz. Bu kapsamda Katar’daki fırsatları keşfetmek için iş dünyamızı davet ediyorum” dedi.

Katar programı kapsamında; e-ticaret, yatırımların finansmanı, girişimcilik, yenilik, teknolojinin artırılması ve tarım konulu panellerin yer alacağı “2017 2. KOBİ Konferansı”  gerçekleştirilecek. Tarım ve gıda, yenilenebilir enerji, enerji, petrol ve gaz, inşaat ve altyapı, inşaat malzemeleri, sağlık, ilaç ve sağlık ekipmanları, makine ve teçhizat başta olmak üzere çeşitli sektörlerde Türk ve Katar firmaları arasında ikili görüşmeler yapılacak.

TOBB, Körfez İşbirliği ülkelerinin tamamını kapsayan ‘Türkiye-Körfez İş ve Yatırım Forumu’nu, 1-2 Kasım 2016 tarihinde Bahreyn’de gerçekleştirmiş ve Foruma Türkiye’den ve Körfez İşbirliği Konseyi üyesi altı ülkeden yaklaşık 700 firma temsilcisi iştirak etmişti.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizli'de 'Aramızda artı bir kromozomun lafı olmaz' defilesiÖnceki Haber

Denizli'de 'Aramızda artı bir kromozomun...

OTURUŞUNUZ SİZİ FITIK ETMESİNSonraki Haber

OTURUŞUNUZ SİZİ FITIK ETMESİN

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!